|

Buna seara, seara trecută am facut "sex" cu prietena mea, toate bune si frumoase, prima oară a fost preludiu, acesta a durat vreo 20 de min sau 30, vreau sa menționez ca fata era virgina, de obicei ea se excita foarte repede cand eram cu ea si la cea mai mică atingere se

excita, însă acum nu stiu ce a avut, dar dupa 30 de min intr-un final s-a excitat, eu am avut penisul in erecție timp de 30 de minute si cand am pus prezervativul, am simțit ca se

înmoaie... nu am știut ce sa fac, trecuse tot cheful si al ei si al meu. Eu ma simteam naspa rau. Am incercat iar, dupa preludiu de 15 min s-a excitat dar nu suficient si eu aveam penisul in erecție, am pus inca un prezervativ, simteam ca iar începe sa se înmoaie, dar incercam sa o mențin in erecție, pana la urma a intrat penisul in vagin dar mai greu pentru ca era strâmtă, dupa 2-3 penetrari i-am rupt himenul, a curs sânge destul de mult, dupa părerea mea si a durut-o încât nu am mai continuat, a spus ca nu mai are dureri dar a mai curs putin sânge, vreau sa stiu daca la ea e normal si la mine de ce s-a înmuiat fix inainte sa între.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pentru tot ceea ce s-a intamplat, cel mai probabil in momentul in care urma sa se intample ''evenimentul'' a aparut si instalat starea de stres in amandoi. De vina a fost starea voastra psihica din acel moment care era bulversata de sentimentul de teama/frica. In cazul ei privind teama sau ''groaza'' ca durere va fi prea puternica, iar in cazul tau sentimentul de a nu te face de rusine, de a nu o da in ''bara'' si sa te faci de ras in fata iubitei. Dupa cateva incercari totul se va... normaliza. big grin Sanatate!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Preludiul este foarte bun dar cand este prea lung patesti exact ce ai patit. Ma mir cum de nu ti-ai dat drumul in timpul ăsta.

| a răspuns:

Da este normal ce ti s-a intamplat.

| a răspuns:

De la emotii boss, incearca sa fii mai increzator in tine!