|

Buna seara TPU! Cateva opinii va rog big grin... Ne certam, ce-i drept foarte des :p uneori din motive banale, alteori unele serioase... totusi nu am ajuns niciodata la cuvantul despartire. Crede-ti ca este unul din acei baieti care nu merita lasati? Face toate astea ca ii pasa de noi? Mentionez ca majoritatea certurilor noastre se "nasc" din gelozia lui! Fundaa!

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Faptul ca aceste certuri nu au reusit sa desfaca relatia voastra reclama bineinteles o anumte legatura si sudare intre voi! Referitor la gelozia lui nu pot spune ca este un lucru eficace pentru relatie insa binenteles ca ascunde si un gram de atasament ( din acela sincer si nu in forma patalogica ). Totusi cea mai buna solutii este sa aveti o discutie sincera in care sa vorbiti despre toate aceste lucruri! Este singura metoda prin care puteti ajunge la o solutie.

| explică (pentru Făgăraş):

Discutii tot am avut... si mereu am gasit o solutie "amiabila " de moment. Insa mereu intervine ceva. Stiu am si eu o parte din vina si poate o face crezand ca asa ma face pe mine sa inteleg.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Gelozia apare cand dragostea este mai mica decat orgoliul. Adica el crede ca tu esti inferioara, ca nu meriti iubita, dar el iti ofera totusi iubirea ca pe un privilegiu, desi tu esti o femeie de moravuri usoare, care ar ajunge in patul oricarui barbat daca nu ar fi el sa te supravegehze strans. Cand te va iubi cu adevarat, te va respecta si nici nu va concepe ideea ca l-ai putea insela. va spune: iubita mea? este cea mai demna si morala persoana, niciodata nu s-ar culca cu altul, am incredere nelimitata in ea fiindca o merita

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Brigaela):

Nu pai nu s-a ajuns la discutii gen ca sa ma culc cu altul. Nici vorba oh go on Este intr-adevar legat de baieti, dar totul se rezuma doar la conversatii! Nu suporta ideea ca eu sa vorbesc cu alti baieti sau sa le dau atentie, e ca si cum "vrea sa se asigure ca voi fi doar a lui " din frica de a nu ma pierde!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AnneღU):

Daca nu te crede in stare sa-l inseli, stie ca nu te poate pierde. E rau daca nici convesatii n-ai voie sa porti cu alti barbati.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uneori cuplurile se cearta si asta însemnand ca le pasa unul de celălalt ca altfel nu ai avea motive de cearta. Gelozia este "o boala grea". Imi amintesc si acum ce imi spunea profa mea de psihologie. Daca ai dat peste o persoana geloasa fa tot posibilul si indeparteazate de ea... Acum nu stiu cat de adevarata este aceasta afirmatia dar in mare parte sunt de acord cu ea. Daca il iubesti trebuie sa ii explici daca nu înțelege ar trebuie sa te despărți... Sa sti ca mai are balta peste. Dar daca isi da seama ca esti o fata specială si persoana perfecta pentru el si ca nu l-ai insela sau ma rog alte chesti din astea atunci ar fi perfect.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru varcolaccc):

Ideea e ca nu vreau sa ma despart de el. Cu toate ca exista aceste certuri are multe calitati care "compenseaza" acele momente. E unul din baietii care a reusit sa ma faca sa iubesc din nou, sa ma simt frumoasa si speciala. Totusi are o problema cu faptul ca eu l-as putea minti, cu toate ca nu o fac... ca l-as putea insela sau sa il dezamagesc... cu toate ca tot ce imi doresc este el si atat! Stie ca il iubesc dar asta nu il opreste sa imi resproseze faptul ca as putea fi ca cele din trecutul lui ( o persoana careia sa nu-i pese )

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează