Violatorii sunt psihopați. Ei vor sa facă rău, asta e plăcerea lor, dacă ar fi normali nu s ar excita la sufeinta cuiva. Nu i considera oameni normali
Dacã ar fi intr-adevar psihopati sau maniaci ar pica orice femeie la picioarele lor farã sa spuna NU.
Cum pot sa se primeasca in oglinda? Foarte simplu, defineste "rau" nu existã daca eram in alte vremuri unde femeia era considerata nu mai mult decât un simplu obiect. Un asemenea act era considerat normal, nu era privit cu o asemenea ura si dispret.
Sa nu intelegi de ce existã violatorii si obsedatii sexual, e ca si cum ai vrea sa nu-ti existe oglinda din baie, are un scop nu ai de ce sa spui contrariul
In primul rand se scrie "mai" legat, nu "m-ai". Nu incerca sa corectezi acum. Si multe femei ar face lucrurul aceasta cel putin im aceeasi masura dar, din pacate pentru ele, constitutia fizica nu le permite, din punct de vedere al fortei. Nimeni nu ar trebui executat in niciun fel. Oamenii, biologic, sunt pur si simplu animale. Toate animalele violeaza, deoarece asa s-au dezvoltat. Daca barbatii s-a dezvoltat mai puternici, e pentru ca asa a fost nevoie, deci pot viola. Nu zic ca nu incalca drepturile unei femei, ci spun doar ca nu e asa mare lucru, fata de altele. Si, crede-ma, nu exista spirit, chi interior, sfinti etc., ceea ce inseamna ca nu exista DECAT placeri trupesti.
Daca cineva nu e in stare sa respecte societatea in care vrea sa traiasca, nu vad niciun motiv pentru care societatea sa-l respecte, deci poate fi executat.
Asta unu, apoi doi, oamenii avand constiinta, li s-au dezvoltat si alte placeri, pe langa cele fizice.
Sa fiu in situația lor m-as putea privi in continuare in oglinda si mi-ar si plăcea ce văd.
Nu e vorba numai de sex sau de "plăceri trupești".Nu e ceva ce aleg ei sa facă din plictiseala.
Exceptând "ciudați", restul poreclelor tale fac referire la anumite boli/tulburări.De ce ai învinovăți pe cineva pentru ca s-a născut intr-un anumit fel sau pentru ca a devenit asa, ca urmare a mai multor factori?
Nu ai nici pe de parte suficiente informații.Nu exista suficiente informații legate de asta.Si tu nu ești dispusă sa înțelegi,sa accepți sau sa empatizezi,doar sa judeci radical.N-ajungi nicăieri asa.
Dacă nu ai fost victima unui abuz,nu văd de ce ai fi atat de revoltata. Daca ai o frica exagerata,îți poți lua anumite măsuri, nu o sa te aștepte un violator sub pat. Daca chiar ai suferit un abuz, înțeleg de ce ai urî din tot sufletul acea persoana, dar e ciudat cum poți sa transferi acel sentiment de ura asupra tuturor celor care comit fapte asemănătoare, deși nu interacționează cu tine.
Lasa ca si unele fete sunt mai mult dezbracate si multe provoaca barbatul,femeile sunt smechere de fel, ipocrite, prefacatoare, tarfe cu o mie de fete ( unele desigur )
eu imi amintesc de prima tarfa care m-a sarutat apoi a facut pe virgina sfanta, dar era tarfa orasului, Romania este o tara plina de curve, tarfe femei cu un caracter infect demn de scarba
Nu e așa mare lucru?
Uite așa aflăm care sunt violatorii TPU-ului. Ești femeie? Ai fost vreodată violata? Nu? Atunci taci în mm de gunoi.
Sigur un violator te pandeste pe la colt de strada.
Deci Dacã tu il provoci pe unu care s-ar putea sa aibã tendinte abuzive, e vina lui ca te hartuieste? Sau a ta ca il provoci
Ganditi mai, ca nu e greu.
Tu ai probleme, fetito. Sper totusi sa nu ajungi vreodata sa fii violata, dar oare ai mai empatiza asa cu monstrii aia?
Asta ori e sociopată, ori urăște femeile. Nu pare capabilă să empatizeze decât cu violatori, oameni care abuzează animale etc
M-am ingrozit si eu de cateva dintre raspunsuri.
Dar cand traiesti in Raiul Infractorilor, trebuie sa te inveti. In curand va fi legal si violul, oricum.
Sunt de acord, eu as fi de acord cu introducerea pedepsei capitale pentru astfel de specimene si criminalii in serie.
"nu e ceva ce aleg ei să facă"?
Trebuie să fim "dispuși să înțelegem, să acceptăm și să empatizăm" cu violatorii? ![]()
Asta e din adăncurile puțului gândirii.
Marfăăăă. Meriți fundă.
Nicio femeie nu își dorește să provoace așa ceva. Ar trebui să umblăm îmbrăcate vara până-n gât pentru că există animale incapabile să se controleze în lume, ca tine? Numai un bolnav psihic poate să gândească așa. Du-te și trateză-te. De mână cu Hecate.
Deci pe tine daca te prinde unu si te violeaza il si iei in brate dupa si ii spui: Vai, bietul de tine, nu e vina ta, asa te-ai nascut, nu conteaza ca mi-ai tras-o cu forta, eu te inteleg ca asa te-ai nascut, mitetelule, vrei sa mi-o mai tragi o data? vrei sa-mi aduc si familia sa le-o tragi si lor ca sa te simti mai bine? ca doar asa te-ai nascut bietul de tine.
Vai de capu tau de aiurita, tu esti din categoria alora care apara toate gunoaiele socetatii de o sa ajunga sa se legalizeze casatoria cu o masa ca sunt dobitoci ca tine care zic da ce conteaza ca e o fiinta vie si un obiect, ei se iubesc domle, asa s-au nascut, trebuie sa-i intelegem. Scarba imi e efectiv. Dar si de oamenii prosti ca tine trebuies a ne fie mila si sa-i intelegem, ca asa v-ati nascut.
Poti s-o violezi pe Hecate, am auzit ca nu se supara, ba chiar te intelege. Doar ca nu stiu daca se mai numeste viol, daca nu se supara...
Un om normal poate fi provocat de o fustă scurtă sau un decolteu, și totuși nu violează pe nimeni.
Dar tu ce crezi că îi provoacă pe ăia din Vaslui care violează babe de 80 de ani? Protezele dentare sexy?
Dacă o prinde unul pe Hecate, cred că e în stare să-i mulțumească.
Poți sa umblii pe strada în pielea goala, un bărbat nu are dreptul sa te violeze. Punct. Prietenul meu mi-a spus cândva, ca lui nici nu i s ar scula dacă tipa nu ar vrea, sau nu i ar plăcea, deci asta e un bărbat normal
Uneori prea multa filozofie strica... Sunt situații când ți-e mila de nebun dar mai milă de omul sănătos, pe ala nebun trebuie să îl elimini dacă e periculos pentru ceilalți, e simplu
Violul nu era normal în nici o epoca. Un bărbat întreg la cap nu ar putea sa forțeze pe cineva.
întrebare: dacă tu ai un ceas scump la mână, și vine unul, nene, si te bate si ti-l ia, e vina ta că l-ai purtat?