| Beatrice077 a întrebat:

Bună seara TPU! De ce unii bărbați sunt atât de obsedați de sex încât violează femei? Eu sinceră să fiu nu-i înțeleg.
Acești oameni merită să fie executați.
De ce să faci rău ca să îți satisfaci tu plăcerile trupești?
Am adresat această întrebare pentru că la TV se prezintă foarte multe știri de genul ăsta.
Adică eu pe acești oameni îi consider pshiopati, maniaci, ciudați, obsedați, etc
Cum naiba m-ai pot ei să se privească în oglindă?

124 răspunsuri:
| alehar05 a răspuns (pentru SalutCeFaceti):

Nu e asa mare lucru? Chiar sunt curios daca ar fi mama ta violata cum ai reactiona sau sora, sau sa ai o fata, ar fi la fel de marunta situatia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

Dacă as fi eu violată as urî si eu acea persoana si as numi-o si eu "monstru".Dar doar pentru ca eu sunt victima.Ca sa fiu mai exactă, nu ma deranjeaza fapta in sine, ci faptul ca m-a ales pe mine ca ținta.
Monștrii sunt oameni ca si tine, ca si mine.Nu trăiesc in basme, îi vezi zilnic pe strada.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru supadeceapa):

Pune o lumânare pentru mine happy

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

A, da, doar pentru că ești tu victima, nu pentru că e o faptă abominabilă rolling on the floor în general e superbă.

| RAY a răspuns (pentru Adry05):

Adry05 a evaluat răspunsul tău Lasa ca si unele fete sunt... ca fiind şi eronat.

poti dovedi contrariul, romancele sunt nr1 la videochat in lume, nr1 pe site ul sugarbaby, peste tpt in europa sunt centuriste romance https://semneletimpului.ro/......mance.html

asta cu datul votului este o aberatie, da un contrargument logic, asa e doar o actiune emotionala, impulsiva

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

RAY, uită-te la un documentar despre prostituatele românce din Italia, ca să vezi cum ajung fetele acolowinking.

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta suna ciudat cum doar daca tu esti victima urasti persoana doar ca ai avut ghinionul sa te aleaga. Dar ceilalti nu conteaza? Adica daca ai fi martora la o infractiune, o persoana tinuta ostateca, nu ai lua masuri sa ajuti? Pe bune? Cu ce ai fii diferita de ei?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hammurabi):

rolling on the floor)
Dacă stati asa prost cu nervii, nu mai citiți alte răspunsuri.Nu de alta, dar o sa va crape o vena intr-o zi si o sa ma mustre conștiința.
Trebuie sa fii dispus sa înțelegi, sa accepți si sa empatizezi in general.Nu ma refer la rahaturi de genul "sa simți durerea lor" sau sa te implici emoțional, ci doar sa o înțelegi.Nu se aplica numai la violatori.

Ma întreb dacă voi va dați seama ca nu faceti decât sa jucați o piesa de teatru.O comedie, mai exact.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Adry05):

Chiar sunteți incapabili sa pricepeți ce scriu?
Dacă ma violează pe mine sper sa moara in chinuri. Daca violează pe altcineva cu care nu am nicio legatura mi-e indiferent.
Gunoaiele societății sunt mediocrii aroganți.Nu criminalii, nu violatorii.Sa-mi zici dacă te simți.
Uita-te in oglinda, da dovada de empatie, si fie-ți mila de persoana pe care o vezi. Dupa gândește-te si la restul persoanelor care trebuie sa o suporte, fie-ți mila si de ei si de dragul lor fa lumea un loc mai bun.Cum a făcut si Iuda la sfârșit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Emma30555):

Da,e foarte simplu."cuburile albe le păstrezi, cuburile negre le arunci". Sincer ma mir ca am reușit sa evoluam cu logica asta infailibila.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Emma30555):

Nu e diferită cu nimic, fata e bolnavă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru supadeceapa):

In general nu-mi pasa.

anonim_4396

Nu,nu contează.
Ce ai vrea sa fac? Sa sun la poliție? Poate.Sa intervin eu? Nu sunt wonder woman.
Sunt diferita fata de ei prin simplul fapt ca sunt eu.

| Emma30555 a răspuns (pentru SalutCeFaceti):

Ce tot vorbesti? Nu e mare lucru? Pai si pe tine daca te-ar lua un gay cu forta nu ar fi mare lucru? Drepturile omului care sunt? Nu e mare lucru nici sa l omori pe unu si sa i furi banii? Toate infractiunile sunt normale sau doar asta? Cand faci cuiva rau nu e mare lucru? Dar atunci ce e dupa tine mare lucru?

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

Măi fată, vino-ți în fire.
Cum poți să scrii la distanță de câțiva centimetrii :
"dacă ma violează pe mine sper sa moara in chinuri" și
"trebuie să îi accepți, să-i înțelegi să empatizezi"?
Nu mai e o noutate că e o modă să șochezi cu niște păreri razna doar pentru a căpăta atenție. Dar e veche, e fumată, iar efectul ei e invers. Nu mai stârnește de mult "admirația rebeliunii" ci doar milă.
Milă pentru neputință.
Poate mai jucăm și noi teatru, cum spui tu, dar teatrul pe care îl joci tu e prost rău de tot.

Macar sa iti para rau, nu crezi? Si da sa incerci da elimini raul, tocmai ca iti pasa de persoana ta si doar atunci reactionezi, trebuie sa gandesti astfel, sa te gandesti ca ai putea fii tu victima sau cineva drag daca nu ti pasa de nimeni altcineva. Eu cand vad o nedreptate ma enervez tocmai ca daca lasi nedreptatea sa persiste vine o vrene cand ma v a afecta si pe mine. E o gandire logica, inainte de a fi emotionala

| RAY a răspuns:

Acum 33 minute | supadeceapa a răspuns:
RAY, uită-te la un documentar despre prostituatele românce din Italia, ca să vezi cum ajung fetele acolowinking.

sunt rapite de nave spatiale si apoi duse la produs in Italia, Spania, Germania incredibil, ala care fac videochat de fapt au fost implantate cu un cip in creier si sunt controlate de la distanta

anonim_4396

Presupun ca nu ma exprim eu suficient de clar.
Ți se pare ca cele 2 afirmații se exclud?
Uite un exemplu mai simplu.Sa presupunem ca mama ta a omorât o persoana si fratele acelei persoane o omoară la rândul lui pe mama ta.Intelegi de ce a făcut asta, nu? Poti empatiza cu el, realizezi prin ce a trecut el, cât a suferit din cauza mamei tale, nu? Totusi ți-ar plăcea sa dai cu masina peste el.Pentru ca este vorba de mama ta. Daca era o persoana oarecare, rămânea valabilă doar prima parte, cea cu înțelegerea.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

@RAY, multe sunt rapite de pe strada, de la varste fragede, mai du-te-n mm.

anonim_4396

Nu cred.
"Trebuie sa gandesti alfel" Probabil.
Gândire si emotie sunt termeni antagonici, nu ți se pare?

| Drimmero a răspuns:

Ma minunez la ce circoteca e aici, unii efectiv sunt bolnavi.

PS Nu mai hraniti prostia din capul lui Hecate, efectiv fetita aia are bezna mintala...ma umfla rasul cum ea incerca sa predea lectii despre viata aici pe site, nici macar troll nu o pot numi, e prea slaba!

Cand elimini raul prin diverse metode practic te pui si pe tine la adapost. Daca tie ti s ar intampla o nedreptate ai vrea ca societatea sa te ajute. Daca cineva iti incalca drepturule chiar daca persoana aia are probleme psihice si nu e vina ei cum spui tu, gasesti modalitate sa o elimini. In felul asta scapi si tu. La randul ei aceasta persoana daca era ajutata la timp poate nu mai ajungea psihopata. Ideea ca trebuie sa intervenim

Păi, nu.
Dacă mama omoară pe cineva, nu pot să o consider mai puțin criminală decât pe oricare altul. Chiar dacă îmi pare rău că e mama mea.
Iar pentru crimă și viol nu poate exista nici motivație nici înțelegere.
Chiar dacă pentru crimă mai pot exista variante, ai putea gândi, că pentru cineva care ți-a făcut un mare rău ai putea avea un moment de "furie oarbă", și să vrei să-l omori, pentru viol, nici măcar asta nu există.
Nu poate exista un motiv care să-ți declanșeze o furie spontană încât să violezi pe cineva. laughing Violul e o accțiune complet conștientă.
Ce înțelegere sau empatie poți avea pentru cineva care face conștient și cu bună știință un rău altei persoane, pe care de multe ori nici n-o cunoaște?
Nu e un mod sănătos de a gândi că dacă nu te afectează pe tine, ți se rupe.
Pentru că se poate întâmpla ca vreodată să te afecteze.
Iar celorlalți să li se rupă.

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma mir ca ti-a debitat creieru ala atatea randuri la cat esti de nedezvoltata neuronal. laughing Ba Fecal(t)e, cand iti zice un om ca esti proasta si bolnava mintal mai ignori, da cand in acelasi timp vin 5 pe tine si iti zic acelasi lucru, pune-ti un semn de intrebare. La tine deja nu mai e cazu de semn de intrebare, poti sa-ti pui direct semnul exclamarii dupa propozitia "sunt proasta". Singura care ar trebui sa diapara esti tu, eu, spre deosebire de bolnavii mintal ca tine is printre aia care mai pastreaza un gram de decenta si normalitate in societatea asta deja dusa dracu. asa ca hai nu-ti mai da aere de intelectuala cu mine pe aici, ca singurele aere pe care ti le poti da sunt basini de proasta care se da desteapta. Bafta la sanatoriu acolo sa n-ajungi gaura de serviciu a nebunilor, a, stai, nu te-ar deranja lucrul asta, am uitat.

| Adry05 a răspuns (pentru RAY):

Ca-s unele asa bine dar nu trebuie sa ne bagi pe toate in aceeasi oala

anonim_4396

"Pentru că se poate întâmpla ca vreodată să te afecteze.
Iar celorlalți să li se rupă."
Mereu e asa.Nimanui nu-i pasa de tine doar pentru ca ești tu si ai ochi frumoși.Nimeni nu o sa-ți fie alături necondiționat.
Nu trebuie sa fie o furie spontana,nici in cazul crimei,nici in cazul violului. Poate fi o stare patologica care sa cauzeze o înclinație spre asta,poate fi simpla plăcere,exista n sute de explicații ștințifice sau mai puțin științifice care încearcă sa justifice asta,in favoarea sau in defavoarea lor.
Nu sunt de partea lor,dacă asta crezi,nu susțin ca au dreptate, ca nu trebuie sancționați in niciun fel, ca e bine ceea ce fac. Dimpotriva, e greșit din perspectiva ta, e extrem de greșit pentru ca dăunează echilibrului societății.Atat.Doar din punctul asta de vedere e greșit.Deoarece contravine conduitei impuse de societate, de normalitate.
Spuneai ca nu exista motive care sa justifice.Ele exista, dar fa abstracție de ele.Simpla plăcere e un motiv.Un motiv cu care nu ești de acord, pentru ca lezează drepturile unor anumite persoane, pentru ca o societate n-ar funcționa in felul asta.Dar pentru ei e un motiv arhisuficient si e ușor de inteles.Violul nu s-a inventat azi.A existat mereu.Acum ți se pare abominabil, au fost vremuri in care era firesc.O utopie e imposibila.Ar fi falsa.Nu poți sa îți înfrânezi toate instinctele.
"What is normal for the spider is chaos for the fly."

Discuția asta fără sens e despre viol.Ar putea fi despre crima.Despre atentate.Despre violenta domestică. Despre orice vrei tu.Nu se rezolva nimic, nu se poate rezolva nimic.

Păi da măi, dar noi nu vorbim nici de oamenii grotelor, nici de instincte ancestrale.
Vorbim de comunitatea în care trăim și care are niște reguli (mai ales regulile care ne protejează pe toți). Nu-ți plac regulile? Ok.
Du-te în munți, trăiește singur, și violează ursoaice cât vrei tu.
Dar nu fă chestiile astea aici printre noi toți și să mai ai și pretenția să te "înțelegem".
Doar despre asta e vorba.

| RAY a răspuns:

Supadeceapa faptul ca ma injuri nu denota o forma de inteligenta

anonim_4396

Regulile îi protejează pe cei care s-ar afla in postura de victime, nu de criminali.
A înțelege nu înseamnă a fi de acord cu ei. Poti sa-i înțelegi si tot sa-i condamni la moarte.
Folosești "a plăcea".Nu la toți e o dorința, la unii poate fi o nevoie, ceva ce nu pot controla.Si chiar dacă e o dorința, nu e specifica lor.E o dorința pe care o avem toți, dar la ei se concretizează in fapte.Cu alte cuvinte,"îmi place deci e al meu".Ca si la alte fapte de același gen. Poti sa-i pedepsești, conform legii, dar nu e niciun motiv care sa justifice o atitudine atat de disprețuitoare.Sunt tot oameni.
Recitește întrebarea. Tipa e indignata, revoltata ca acești oameni nu sunt omorâți.Profund revoltata de comportamentul lor.Nu a spus nicăieri "saracii oameni, poate au o boala, poate au nevoie de ajutor sau poate pur si simplu s-au plictisit sa joace după cum le cânta altii-n-avem ce face, trebui sa-i omoram pentru ca altfel s-ar ajunge la haos".
Ea îi considera psihopați.Maniaci.Obsedati.Practic îi considera bolnavi.Pe un bolnav de cancer nu-l omori pur si simplu.Pe un bolnav mintal de ce l-ai omori?
In cel mai bun caz, faptele sunt atat de grave pe cât sunt consecințele lor.A violat pe cineva, nu a omorât.Prin urmare, nu ar trebui sa fie omorat

| RAY a răspuns (pentru Adry05):

Nu am generalizat