Si pedofili simt placere vazand copii mici, crezi ca e normal asa ceva? adica sa iti pune in aplicare fantezile?
Placerea aia bolnava de care zici tu, poate are la baza alte traume (sau nu ) pe care le au intimpinat si ei. Dar cui ii pasa de ce aleg unii sa faca rau? Este simplu ii inchizi, ii elimini sau ii ajuti daca mai pot fi recuperati. Dar sa spui ca nimanui nu i pasa, sau ca tie nu ti pasa de raul altuia, are si asta la baza o teama. Nu conteaza ca nu se rezolva toate, nu asta e ideea ci despre umanitate
Normal pentru cine? Pentru mine? Pentru ei? Pentru majoritate?
Dacă privești pedofilia ca pe o tulburare sexuală,depinde cât autocontrol îi mai rămâne persoanei in cauza. Daca poate sa se abțină sau nu.
Dacă e la fel ca orice alta orientare sexuală si prin urmare persoana ar putea sa își mențină dorințele la stadiul de dorințe, ar trebui pedepsita, asa cum e si in prezent, pentru ca afectează buna-starea societății.
E corect pentru noi, incorect pentru ei.
Cui îi pasa? Oricarei persoane care gândește ar trebui sa-i pese."de ce"-urile sunt cel puțin la fel de importante ca fapta in sine.Îi închizi, îi elimini, simplu, nu? Si Hitler gandea aproximativ la fel.
Umanitate? Mai bine discutam despre unicorni.
Ar fi incorect in primul rand fata de copii,apoi de parinti,de noi toti,acele persoane trebuie castrate sau omorate daca nu se abtin,nu vad ce e incorect fata de ei, eu daca te vad pe strada te pot viola? daca nu e incorect fata de mine, nu suntem animale fara autocontrol din contra autocontrolul este diferenta care ne diferentiseaza de restul regnului animal, si eu simt simt dorinta sexuala dar niciodata nu am fluierat dupa fete, e ceva lipsit de bun simt, educatie
Putem vorbi de autocontrol la tine, o persoana normala.Ei reprezintă excepții.
Nu merita nici castrate, nici omorâte.Doar pedepsite pentru fapta lor, cum prevede legea.
Hecrate, tu nu-ti dai seama cat de tare aberezi? Nu ti-o spun eu, ci intreaga "populatie" masculina a site-ului, astfel incat ar trebui sa mai stai nitel pe ganduri inainte sa implici empatia in discutie.
Faci parte din populația masculină si ai numele "girl"?
Supadeceapa nu am facut nici o generalizare pe acest site niciodata, mereu am scris unele si daca am uitat sa scriu oricine iti da seama din context
Va recomand acest articol https://destepti.ro/autocontrolul-secretul-inteligentei-emotionale
autocontrolul cica este si mai important decat IQ, cred ca cei care fluiera, fac acele acte sunt limitati de autocontrol si de creier
Un act de viol nu prea are legatura cu sexualitatea, e vorba mai mult de putere si control. Ce am vrut eu sa exclamez e ca unele merita cu varf si indesat sa fie violate, nu de mine, de altii, pentru ca au un caracter infect isi permit sa scoata orice ton din plisc doar pentru ca au vagin si nu pune nimeni mana pe ele. Sunt destule studii care aratã ca Barbatii sunt mai distructivi fizic, dar si femeile pot abuza verbal sau psihic.
Cee maaa?
Adica daca o femie umbra dezracata, barbatul nu-si poate stapani madularul?
Ba da,pentru ca avem autocontrol,tocmai ce vorbeam despre el, eu cred ca e foarte important autocontrolu in viata, dar am scris ca sunt cazuri de piticoance care asta si urmaresc, nu scuz comportamentul asta de limitat mintal, daca nu se pot potoli sa fie castrati la fel si pedofili
Ipocrizie si prostie pura. Ar trebui sa te eliminam si pe tine, odata cu ei.
"What is normal for the spider is chaos for the fly."
Nu mai fi cringe, copilo! Maturizeaza-te! Tu, ca toti ceilalti shitlords, copiezi niste citate de pe Instagram si le consideri super smechere.
Musca si paianjenul sunt doua specii diferite. Ce-i normal pentru parintii mustei, e la fel de normal si pentru copiii ei, si pentru nepoti, etc.
Dar daca tu te consideri alta specie, ar trebui ca noi, oamenii dezvoltari intelectual, sa scapam de maimutele ca tine, eventual prin lapidare.
Dacă atat ai inteles tu din citatul asta de pe Instagram, cum îți place sa-l numești, e trist.
Specii diferite dpdv biologic. Oameni cu viziuni diferite, dpdv metaforic.
Oameni dezvoltați intelectuali zici? Romania are un iq mediu de 91.Nu prea ne permitem astfel de afirmații, cel puțin nu la plural, poate ești tu o excepție.
Sunt niste oameni bolnavi din punct de vedere psihic, gandeste-te ca oameni de genul acesta au existat inca din cele mai vechi timpuri si ca au si ei problemele lor la fel ca toata lumea. In Spania un roman care a violat o fata de vreo 21 de ani cand a fost arestat sti ce explicatie a dat in fata tribunalului ca "mergeam linistit pe strada si dintr-o data ce sa crezi hooo s-a sculat pu+la la baiatu m-am oprit 2 minute am continuat sa merg cu pu+la sculata pe strada vreo 10 minute si la un moment dat m-am oprit si aveam de ales intre un baiat si o fata, bai si noroc ca am nimerit fata" e asta a fost explicatia romanului nostru care a violat o tanara in Spania.
Biologic vorbind, avem aceleasi viziuni. So please, nu mai incerca sa iti gasesti justificari.
Si ti se pare o explicatie buna?
Sa stii ca am cunoscut cazuri cand si femei au violat barbati. Sunt destule, dar barbatii nu fac reclamatii, deoarece ar fi ceva rusinos pentru ei. Au fost minori - baieti - violati, despre care s-a aflat intamplator si parintii au facut reclamatii.
In codul penal violul se refera la ambele sexe.
Femei sunt putine care violeaza, deoarece ele gasesc barbati care o fac de buna voie. Altfel si femeile sunt tot la fel de obsedate de sex, ca si barbatii - in general vorbind.
Si mai este o cauza, pe care o consider foarte importanta: baietii au instinctul animalic de mascul in perpetuarea speciei, fara de care foarte multe vietati ar disparea de pe fata pamantului. Unii sufera si de satiriazis.
In SUA, in unele state, nu este considerat viol, daca femeia umbla imbracata si face gesturi care determina pe barbat sa le agreseze sexual.
Am avut si eu o relatie de 2 saptamani cu o tipa care mi-a spus ca nu vrea sa faca sex decat dupa casatorie, crezand ca eu nu stiu ce poama este. Dupa ce s-a tras cu destui barbati, vroia "sa se casatoreasca virgina".