|

Buna seara, vin cu o problema. Pe 22 februarie (ultima zi din menstruatie care tine 5 zile) am avut contact sexual neprotejat fara ejaculare. Dupa o saptamana am inceput sa am o secretie foarte maronie, cam 2 zile, urmata de cateva picaturi de sange, iar apoi inca 2 zile de secretii maronii. Tin sa mentionez ca in ultimele 2-3 luni am avut o secretie maronie mai mereu dupa 1 saptamana de la menstruatie, care se transforma in secretie normala, dar sangerarea m-a speriat. Pe 7 martie, de dimineata, am facut un test de sarcina Fildas care la inceput arata asa : http://i58.tinypic.com/2rbyu53.jpg, http://i58.tinypic.com/mwwmxc.jpg, http://i62.tinypic.com/1zo7qlc.jpg. Apoi, dupa 3-4 ore ma uit la el si arata asa: http://i57.tinypic.com/219cls3.jpg. Se vede si a doua liniuta. M-am speriat enorm si am dat fuga si mi-am mai luat un test SureCheck pe care l-am facut a doua zi cu prima urina. Acesta mi-a iesit clar negativ, fara vreo urma de a doua liniuta. http://i57.tinypic.com/2chxaqd.jpg. Am facut o mare greseala facand sex neprotejat bazandu-ma pe metoda calendarului iar acum nici nu mai stiu ce sa fac. Nu imi doresc un bebe, nu sunt pregatita pentru asa ceva. Am un ciclu de aprox 27-28 de zile. Pe 16 ar trebui sa imi vina menstruatia. Voi ce credeti? Poate fi vorba de o sarcina?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Testul este negativ, dar arata doar ca nu ai ramas insarcinata inainte de data de 13 februarie. In nici un caz nu arata ca nu ai fi ramas insarcinata pe 22 februarie, e prea devreme pentru asta. Un test de sarcina negativ se ia in considerare NUMAI daca de la ultimul contact sexual au trecut minim 21 de zile. Daca nu au trecut 21 de zile, testul negativ NU semnifica absenta sarcinii, doar testul pozitiv semnifica preyenta sarcinii. Poate fi o sarcina, dar deocamdata numai Dumnezeu stie daca esti sau nu mama. Ca sa afli, trebuie sa mai astepti macar o saptamana si apoi sa faci doua teste de sarcina, din prima urina de dimineata, in zile diferite, la interval de 2-3 zile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna, o intrebare: parca raspunsul la testul de sarcina trebuie citit in nu stiu ce interval, atlfel nu mai este corect.
Gresesc cumva?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru cristimihailov):

Nu trebuie citit in nici un interval. Trebuie doar sa astepti 5 minute dupa ce il faci. Dupa aceste 5 minute o sa ramana la fel. Si dupa o luna daca te uiti la el, tot la fel arata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru sofisis):

Banuiesc ca stii mai bine. Eu am avut impresia ca am citit ca rezultatul e valabil o ora.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru cristimihailov):

Nu. Il poti tine ca amintire happy
Bine, in timp se mai sterg liniutele alea dar nu se schimba sau ceva.Rezultatul e acelasi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează