|

Bună seara. Vin și eu cu o întrebare mai neconvențională. Vreau sa îmi satisfac o fantezie sexuala împreună cu prietenul meu care consta în faptul ca el sa ejaculeze înăuntrul vaginului în acte sexuale repetate. Întrebarea mea este, pot avea doua -trei partide în care el ejaculează înăuntru și apoi sa iau pastila de a doua zi sau îmi permit doar pentru un act sexual?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pastila comntraceptiva/de a 2-a zi care mai este numita si ''de urgenta'' se foloseste NUMAI/DOAR in acea situatie in care din greseala sau in urma unui ''accident'' reprezentat de ruperea prezervativului, sperma a ajuns in mod cert/sigur IN VAGIN intruna din cele 4-5 zile care reprezinta PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual. Ar fi o grava si crasa IRESPONSABILITATE din partea ta sa folosesti pastila contraceptiva/de a 2 zi intun astfel de mod si in acest scop. Acea pastila se foloseste NUMAI/DOAR in situatia in care sperma ar ajunge in mod absolut SIGUR IN VAGINUL tau si acest lucru se produce intruna din cele 4-5 zile fertile a ciclului. menstrual. Doar atunci si numai daca sperma ajunge in vagin se foloseste pastila de a 2-a zi. Probabil ca va fi de folos si te va ajuta sa intelegi cand si in ce conditii se poate forma o sarcina stiind care este structura unui ciclu menstrual :
STRUCTURA CICLULUI MENSTRUAL Pentru o informare exacta, precisa si CORECTA in privinta structurii oricarui ciclu menstrual complet, trebuie cunoscute urmatoarele aspecte, explicatii.
-- PERIOADA (timpul/durata) numarului de zile care sunt cuprinse intre PRIMA ZI de pornire a sangerarii in cazul a 2 menstruatii consecutive (una dupa alta), reprezinta 1 CICLU MENSTRUAL complet.
Fiecare ciclu menstrual care are lungimea mai mare de 24 de zile este format din 4 perioade distincte dupa cum urmeaza : (au doar 3 perioade ciclurile menstruale scurte de 21, 22 si 23 de zile in care lipseste a 2-a perioada)
-- CICLUL MENSTRUAL incepe cu zilele de sangerare adica cu MENSTRUATIA, o perioada care poate avea intre minim 2-3 pana la 7-8 zile,
-- este urmata de a 2-a perioada care poate avea un numar variabil de zile (depinde de lungimea ciclului menstrual), care reprezinta perioada de INFERTILITATE RELATIVA cea in care posibilitatea de formare a sarcinii este foarte mica, dar NU si imposibila,
-- urmeaza a 3-a PERIOADA cea FERTILA care are durata de 5-6-7 zile, fiind singura perioada in care formarea sarcinii este POSIBILA
-- urmata de a 4-a perioda (ultima) a ciclului menstrual care este PERIOADA INFERTILITATII ABSOLUTE care are intotdeauna durata, lungimea fixa de 14 zile.
SINGURA perioada a fiecarui ciclu menstrual in care se poate forma SARCINA este a 3-a, aduca cea de 5-6 zile a PERIOADEI FERTILE.
-- In primele 2 intervale de timp, adica in urma sexului cu ejacularea IN VAGIN intretinut in zilele de MENSTRUATIE si in zilele PERIOADEI INFERTILITATII RELATIVE, d.p.d.v. teoretic formarea sarcinii este IMPOSIBILA in proportie de peste 95-97%,
-- iar ULTIMELE 9-10 zile ale ciclului menstrual reprezinta perioada de INFERTILITATE ABSOLUTA, adica perioada in care formarea sarcinii este 100% IMPOSIBILA chiar si atunci cand SPERMA este ejaculata in vagin intentionat sau din greseala. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Salutare! Cel mai bine ar fi să vizitezi un medic ginecolog și să îi spui că dorești să te protejezi cu pastile anticonceptionale, iar acesta îți face analize să vadă ce tip de pastile ți se potrivesc și cum își va face efectul.Este mult mai ok și mai protectiv să iei o perioadă de câteva luni aceste pastile, decât să te riști cu o pastilă care poate nu te va ajuta decât pentru un act sexual cu ejaculare în interior sau poate nici atât.În acest fel dacă iei AC poți repeta fantezia de cate ori vrei pentru că te va proteja pe o perioadă lungă de timp.

| explică:

Multumesc de raspunsuri