|

Buna spuneti-mi si mie cit de tare doare cind faci prima oara dragoste? la fete ma refer adica ce fel e? si ce fel de placere simti?

12 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

PARŢIAL sunt de acord cu fiecare din cei care au răspuns ( în special cu lola2012 )!
TOTUŞI, în primul rând este foarte IMPORTANT preludiul ( modul în care te "pregăteşte"/excită partenerul ÎNAINTE de a face efectiv dragoste, deci înainte de a te dezvirgina/penetra )!
Este foarte important să fi cât mai excitată ( deci scopul acelui preludiu este ca partenerul să te excite cât mai mult şi să fie cât mai "finuţ" ), deoarece atunci vaginul se lubrefiază mai tare ( te vei "uda" mai bine ) şi penetrarea ( dezvirginarea ) va fi mult mai UŞOARĂ şi nedureroasă!
Dacă nu eşti destul de excitată/"udă", atunci te va deranja MULT mai tare când te va pătrunde, zona se va irita şi vei simţi o senzaţie neplăcută de usturime.
Dar aceste senzaţii ( plăcute sau neplăcute ) DIFERĂ foarte mult de la fată la fată!
Nu este o regulă generală, apoi dezvirginarea poate fi însoţită de o mică hemoragie locală. La unele fete NU curge sânge deloc ( la dezvirginare ), la altele curge foarte puţin, iar la altele ( foarte rar ) cantitatea este mai mare ( neputând continua actul sexual )...
Dar, aşa cum am zis, NU este o regulă generală şi nu ai de unde să şti în ce categorie te încadrezi tu!

DACĂ discutăm de plăcere ( la primul act sexual ), aici e mai COMPLICAT :

Pentru a simţi plăcere în timpul actului sexual ( şi nu doar la primul, ci în general ) e foarte IMPORTANT felul în care băiatul ŞTIE/vrea/se străduieşte să-ţi creeze această plăcere!
E foarte important acel preludiu, în timpul căruia băiatul să te "pregătească" pentru actul sexual, e indicat ca preludiul să fie cât mai îndelungat, băiatul să fie cât mai finuţ; iar în momentul în care te pătrunde, să o facă cât mai delicat şi DOAR în momentul în care VEDE efectiv că te-ai "udat" ( altfel vei simţi acea senzaţie neplăcută, de care spuneam anterior )...
Mai e importantă şi vârsta ( reflectată de faptul că eşti dezvoltată...2008 - 3504 + Vezi răspunsul întreg

11 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de partener.Dar de obicei, doare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Înainte de a-ţi răspunde la această întrebare, am studiat şi întrebările ANTERIOARE puse de tine - care mi-au ridicat mai multe semne de întrebare şi la care mă voi referi în continuare ( tot aici ) - deoarece au legătură cu o viitoare HOTĂRÂRE pe care o vei lua ( cea de a-ţi pierde virginitatea ) - şi consider că acesta e un pas foarte IMPORTANT, la care TREBUIE să te gândeşti cu ATENŢIE!

În 24 Iunie 2012 spuneai : " Buna din nou as dori sa va intreb cum poti sa exciti un baiat si ce i-ar placea sai faci in preludiu?"
La această întrebare, răspunsul este destul de lung şi de complex, în funcţie şi de cunoştinţele pe care le ai tu despre sex/metode/poziţii, etc. - la aceasta o să-ţi răspund prin mesaj privat, dacă îmi dai mai multe detalii tot prin mesaj privat ( din secţiunea Mesaje )!

În 25 Iunie 2012 spuneai : "Buna am nevoie de un sfat cunosc un baiat care il plac si cred si ca el ma place el nu rateaza nici o ocazie sa ma atinga sa ma priveasca si se uita cu ochii inlacrimati la mine noi am fost cindva impreuna oare ma vrea inapoi? eu il plac dar el? si cum sa-i zic daca vrea sa o luam de la capat?"
La aceeaşi dată mai întrebi : "Salut am o intrebare daca ma puteti ajuta cum il pot recuceri pe fostul meu iubit el ma iubeste in continuare ne-am despartit din cauza parintilor"
Din aceste 2 postări, ÎNŢELEG că este vorba de unul şi acelaşi băiat : fostul prieten.

După câteva ore întrebi : "Buna TPN ajutati-ma va rog si pe mine cum ii pot explica iubitului ca sunt virgina? nu stiu cum va reactiona oare ma va parasi? mie jena sa-i zic ca n-am mai facut-o el ma iubeste sincer.ce sa fac? sa-i zic sau nu?"
De aici trag CONCLUZIA că între timp ( în cele câteva ore scurse de la întrebarea anterioară ) ai "pus în aplicare" indicaţiile date ca răspuns la acele întrebări şi v-aţi ÎMPĂCAT!
Răspunsul la această întrebare este : DA, poţi să-i spui că eşti virgină - lucru pe care am înţeles ...2004 - 2184 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mulţumesc pentru "fundiţă"!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Doare in genul ca si cum te-ai fi taiat un pic la un deget. Placerea de regula lipseste prima oara la femei. Sunt multe femei care nu simt placere de fel. Acelea se numesc frigide. Nu au libido (dorinta), nu simt placere. Asta insa este o anormalitate, normal este sa ai si dorinta si placere si chiar daca nu le percepi din prima ele nu vor intarzia sa apara.
Sper ca te-am ajutat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De ce nu vrei tu sa astepti pana vei ajunge la primul tau act sexual?
La fiecare persoana este diferit. S-ar putea sa te doara, s-ar putea sa faci hemoragie interna, dar s-ar putea sa merite din cauza placerii.
Te sfatuiesc sa astepti! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Doar putin.nu stiu cum este placerea. funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa depinde de ambii, daca el stie cum sa se comporte cu tine. daca esti destul de excitata si daca el te ia usor.Trbuie doar sa te relaxezi, fara rusine de nimic, sa te lasi dusa de valwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate sa nu doara deloc, depinde cat de bine interactionati...dar poate sa doara dupa cand vezi ca ai fost folosita

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna sunt baiat dar iti spun ce mi-a spus prietena mea cand am facut prima oara dragoste am spus ca sa simtit bine am facut dragoste fro 3 ore a spus ca era obosita dupa ce am facut adica dimineata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru valenski):

Dar cati ani ai
?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează