| Deliuuuuuța a întrebat:

Sunt foarte speriata, când am mers la baie am observat pe hârtia igienica niste liniuțe de sânge, nici deschis dar nici închis. Înainte de asta era ca un fel de brânza, ceva mucus dar mai gros.

Sa va explic. Am avut contact sexual neprotejat, pe 1 Ianuarie, fără ejaculare, a ejaculat pe abdomenul meu. Menstruația de obicei imi vine cu 6 zile mai devreme. In Decembrie am avut pe 26, in Ianuarie trebuia să-mi vina pe 20, dar mi-a venit pe 23, a întârziat din cauza stresului, cred. A fost cam abundentă, cu cheaguri pot sa spun. Dar as putea fi însărcinată? Tin sa Menționez ca nu pot ajunge zilele astea in oraș sa pot să-mi cumpăr un test. Nu cred ca a ajuns sperma in vagin, nu avea cum. Poate doar din cauza lichidului, dar iubitul meu mi-a spus ca a simțit cand i-a venit si s-a șters de cearceaf.

Ar putea fi o sarcina sau o răceala? Sunt răcita si poate as fi răcita jos. Ma doare spatele si puțin prin burta in partea de jos, as fi puțin imbalonata.

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul tau nu poti sa faci absolut nici un fel de comparatii sau aprecieri intre 2 cicluri menstruale fiindca ciclurile tale sunt de tip NEREGULAT Din acest motiv modul de manifestare, de prezentare, de scurgere, de timpul efectiv al fiecarui ciclu menstrual va fi mai mult sau mai putin INSA INTOTDEAUNA DIFERIT fata de cele anterioare. Trebuie sa intelegi ca acea ultima menstruatie s-a produs dintr-un motiv cat se poate de "normal" si anume ca in corpul tau nu s-a produs fecundarea ultimului ovul. Probabil ca starile reclamate/prezentate se datoreaza atat racelii cat si stresului sau de ce nu a paranoiei. Probabil ca in urma cu 2 zile (in 05.02.17) s-a produs o noua ovulatie si in acest moment te afli deja din nou intr-o perioada infertila. Sanatate!

| AndCat26 a răspuns:

Nu cred ca este vorba despre o sarcina, mai de graba esti racita la ovare.

| policewoman16 a răspuns:

Stai linistita, nu se pune problema de o sarcina, menstruatia ar fi trebuit ori sa nu iti mai vina, ori sa iti vina in cantitate mai mica, fara chiaguri de sange, mai degraba ar fi trebuit sa iti curga o substanta maro in cazul sarcinii. bucura-te ca a venit si alta data foloseste totusi un prezervativ, mai ales in zilele dupa terminarea ciclului cand e perioada fertila. ne iubim nespus iubitii insa... nu trebuie sa ne bazam pe ei 100% ca nu vor face o gafa...ha ha.te pup

| kingdrlove a răspuns:

Dacă viaţa îţi dă liniuţe, trage-le pe nas.

| Deliuuuuuța explică:

Am facut un test de sarcina in după amiaza aceasta si a ieșit negativ.

| Stella999 a răspuns:

Bună! Nu te speria! 95% e de la răceală. Sau, poate că atunci când ați făcut sex, iubitul tău ți-a împins penisul prea adânc în vagin. Vaginul tău poate fi mai fragil şi se răneşte uşor. Deci, da, ori e răceală, ori iubitul tău ți-a rănit puțin vaginul. Nu eşti însărcinată! Nici măcar 1%. Sper că te-am ajutat. Funda?