| Clmih a întrebat:

Buna, sunt intr-o relatie de 4 luni cu iubitul meu, am o nedumerire si nu stiu ce sa cred, acum in jur de o luna mi-a spus ca l-a cautat fosta, din ce mi-a povestit el i-a spus ca nu au ce vorbi si mi-a mai zis ca a blocat-o, dar acum doua zile am vazut-o in cautarile lui de pe Facebook, stiu ca e fosta lui deoarece mi-a zis ca e contabila, eu am cautat-o si am vazut ca acolo lucreaza si cu asta se ocupa, deci ea este, cum sa fac sa il cred ca nu mai vorbeste cu ea, nu ne certam, nu imi ascunde nimic cand sta pe telefon dar nici eu nu i-am verificat vreodata telefonul, nu mi se pare ok, nu stiu ce sa cred, e un barbat super, sunt constienta ca nu ii pot spune ce gandesc, ar crede ca il verific. Imi e ciuda ca acum numai la asta ma gandesc.

12 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Daca este blocata, asa cum ti-a zis el, cum dumnezeu ti-a mai aparut in lista cutarilor lui?
Fiindca un user blocat, nu mai este vizibil celuilalt.

| Clmih explică (pentru Jassmina):

Pai tocmai ca mi-a zis ca a blocat-o si cand cauta ceva pe Facebook, i-am vazut profilul tipei, deci clar nu e blocata. Nu stiu ce sa cred.

| Jassmina a răspuns (pentru Clmih):

Arata-i ca te-a mintit si intreaba-l de ce a facut-o.
Relatia voastra trebuie sa se bazeze pe dragoste, pe sinceritate, iar daca el continua sa-ti spuna una si sa faca alta, cum oare va decurge viitorul intre voi?
Stabiliti reguli de la inceput si fiti sinceri unul cu celalalt!
Daca mai are ceva pentru fosta, sa-ti spuna sau sa-ti dea pace, ca nu poti trai in umbra unei "foste iubite" stiind ca el inca se duce la cealalta.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Cum sa nu poti sa ii spui ce gandesti? Este iubitul tau, daca nu cu el... atunci cu cine sa vorbesti aceste lucruri si tot ce iti trece prin cap? Nu ai vrea sa vorbesti deschis cu el despre orice? Sau altfel spus, cum vezi tu relatia cu el daca nu si prin partea de comunicare? Ar trebui sa comunicati si sa vorbiti despre orice.
Dar ma rog... este relatia voastra.


Strict legat de intrebare, ai 3 variante posibile:
- sa il verifici;
- sa nu il verifici si sa crezi ca nu face asta;
- sa vorbesti cu el despre asta si sa iti ofere acea siguranta de care ai nevoie.


Numai bine si multa intelegere va doresc!

| Naty1 a răspuns:

Sunteti de abia 4 luni iar cu aia o fi fost ceva timp.Probabil încă mai e curios de ce face dar fără să vrea neaparat sa se împace. Oameni la începutul relațiilor mai tind sa se simtă cumva liberi până sa fie siguri pe sentimentele lor.

| Clmih explică (pentru Naty1):

Cu tipa respectiva a fost acum 2 ani, si au fost împreună 3 luni.

| Mosotti a răspuns:

Verifica-l fara sa stie, si afla adevarul, nu fi fraiera, ca barbatii mint de rup de multe ori, se jura dar cand colo...
Pana sa nu afli adevarul, banuielile tale-s nefondate.
Nu ai cum sa-l crezi pana nu verifici.
Ar si si o prostie sa-l crezi, mai ales ca in cautari ai gasit-o.

Vezi ca la o adica e posib sa foloseasca alt tel cu cartela cu alt nr, si pe asta sa-l lase la discretie ca in caz ca ai verifica sa nu gasesti nimic, multi asa mint si proastele ii cred. Nu se prind ca ei au pe alta cu alt telefon si cartela.

Si pana la urma lasa-l asa sa vezi ce iese, mergi inainte asa daca se poarta frumos si e bine cu tine, ce te int ce face in rest? Sa faca ce vrea daca cu tine e okey.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Dar ti-a spus unde l-a cautat si unde a blocat-o? Poate pe telefon!

| Emma30555 a răspuns:

Nu te mai gândi la ce face poate și tu ai curiozitățile tale te mai uiți pe Facebook ul unui băiat sau fost dar nu înseamnă nimic, dacă te place fostele rămân foste dar probabil mai rămâne curiozitatea, unii oameni rămân chiar prieteni.

| MValentin a răspuns:

Daca ai găsit in căutările lui nu cred ca ar fi cazul expres pentru asa ceva... (ca inca o cauta sau te inseala)
Ceea ce nu se leaga ar fi de ce o zis ca e blocata când de fapt nu e.
E bine sa comunicați de acum nu se stie pana la urma in spatele unor mici detalii ce se afla, plus ca daca te simți apăsată de asta si ii recunoști acest fapt ar ajuta mult sa aveti o conversație deschisa asta calmandu ti psihicul.

| Andr9385929444 a răspuns:

Mda, altul care mintehappy in primul rând dacă ți a apărut in lista căutărilor înseamnă ca nu e blocată. Fi mai indiferenta cu el fata, și nu are rost sa l controlezi pentru ca poate sa și ascundă faptele usor. Doar fi indiferenta, dacă afli vreodată ca a făcut ceva, pa direct.

| AndreeaVanDrunen a răspuns:

Dragă fată, tu ai un mod de gândire defect.
Trebuie să înțelegi că tu nu trebuie să ai absolut nici un cuvânt de spus și nici un mod de a influența ceea ce are el de gând să facă.
Dacă el vrea să vorbească cu fosta, o va face oricum. Dacă va vrea să se întâlnească cu ea, o va face oricum, etc.
Trebuie să fi mulțumită că a apărut o situație de genul ăsta în viața ta, pentru că e absolut singurul mod în care îți poți da seama dacă te iubește și dacă merită să rămâi cu el.
Lasă-l să facă ce vrea el, lasă-l să fie el "cel adevărat" pentru a putea vedea și învăța cine e el, care e caracterul lui.
Pentru că ai de gând să trăiești toată viața cu el.
Și nu-ți va conveni dacă în primele luni va fi un fake FătFrumos iar după niște ani vei descoperi că e un mitocan.
Așa că ai ocazia să vezi cine e, în funcție de ce va face.
Fi fată deșteaptă.