|

Buna. Sunt stresata de la un timp. Am facut sex cu iubitul meu pe 2 mai protejat, am avut doua contacte sexuale, era inceputul fertilitatii. Dupa primul contact a urinat si dupa o ora l-am inceput si pe al doilea, insa inainte de asta s-a spalat cu apa si sapun si sters cu servetele umede, apoi am pus prezervativ si am facut pana m-am retras si am observat ca se ridicase putin prezervativul, nu de tot, nu iesise sau ceva, doar se ridicase, inca era acolo nu ramasese in mine. Pe 19 trebuie sa imi vina insa nu am nici un simptom premenstrual, ma dureau mereu sanii cu o saptamana inainte sau doua si aveam "cutite" in ovare. Exista risc de sarcina? Sunt foarte stresata, va rog sa ma ajutati...

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Chiar si daca actele sexuale amintite au fost intretinute in zilele perioadei fertile, formarea sarcinii este exclusa in proportie de peste 99% fiindca a fost folosit prezervativul pe intreaga durata a fiecarui act sexual intretinut.
PREZERVATIVUL a fost inventat inca din antichitate si a fost si este folosit cu scopul/rolul de a permite partenerilor de sex sa intretina contacte sexuale IN FIECARE ZI a ciclului menstrual, in zilele de menstruatie si/sau in zilele apartinatoare PERIOADEI FERTILE, sau altfel spus IN FIECARE ZI indiferent de perioada ciclului. Fiindca prezervativul ofera aceasta posibilitate, acesta este produs pe scara larga si este folosit de catre barbati exact din acest motiv si anume ca le permite acestora sa ejaculeze in prezervativ chiar in timpul sexului inainte de terminarea coitul, si cu toate acestea sa-si penetreze partenera in continuare pana in momentul in care scade erectia intratat de mult incat penisul devine impropriu continuarii sexului. In toate cazurile in care marimea prezervativului folosit este cea corecta aleasa incat se potriveste perfect pe penis, prezervativul va ramane intotdeauna intreg/intact pana la terminarea sexului. Chiar si daca penisul incepe sa-si piarda erectia, prezervativul de regula ramane bine fixat pe penis si nu va aluneca de pe acesta, sau poate chiar si sa se retraga intr-o oarecare masura insa nici in acel caz sperma ejaculata in prezervativ NU se poate scurge afara pe sub inelul existent in capatul lui, astfel ca teoretic in proportie apropiata de 100% NU va exista nicio posibilitate de a se putea forma o sarcina. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu sunt șanse să fii însărcinată, fiindcă v-ați protejat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ai de ce sa te stresezi daca ai facut sex protejat. nu ai cum sa ramai insarcinata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Denys05):

Nici daca s-a rulat putin in sus? nu cat sa iasa de tot, nu terminase sau ceva cand s-a intamplat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sesese12):

Nu, mai ales dacă nu a terminat.
Plus că a urinat după prima ejaculare, ceea ce a curățat uretra de spermatozoizii rămași.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează