Nu există risc de sarcină dacă prezervativul a fost folosit corect
Stii ca exista si erori din fabrica sau pur si simplu se poate sparge nu?
Am zis dacă e folosit corect
Pai si daca e folosit corect, tot se poate fisura, tot pot exista defecte din fabrica. Daca prezervativul se fisureaza sau e fisurat deja, (ceea ce nu poti sti decat dupa ce il folosesti) nu inseamna ca devine indestructibil, sau se repara.
Spune-i fiului nostru cel mai mic, sotul meu a spus ca ii cheama de nasi pe cei de la durex.
Folosiți corect înseamnă și să fi atent dacă e rupt sau se rupe
Adica na. La mine asta înseamnă
A folosi corect inseamna efectiv sa-l folosesti corect. Adica sa nu il tragi de tot pana la fund, ca trebuie sa-i lasi saculetul acela din capat liber pentru colectare. Si sa nu il pui invers. Asta inseamna sa-l folosesti corect.
Ceea ce te-ai referit tu, sunt forme de precautie pe care trebuie sa le iei daca nu vrei sa te trezesti parinte.
Aia e, se mai intampla. Sa va traiasca si sa fie sanatos!
Ai părinți care îți spun că dacă vii gravida acasă,cine știe ce îți fac? Sau doar ti-e teama că vor avea o reacție aiurea?
Vezi tu,și dacă ai face un copil,ce, părinții tăi ar trebui sa te urască? Din moment ce ți-ai început viața sexuală, te poți aștepta la orice și nu trebuie sa stai cu frica.
Asta e o chestiune fiziologică de a face copii, doar că na, atât de tare s-a deformat noțiunea de sex, încât na...nu intru in detalii
Cert e un lucru, măcar dacă faci sex cu cineva, asigura-te că acel bărbat va fi acolo indiferent daca vei fi sau nu gravida vreodată, nu face sex cu bărbați care știi că fug de responsabilitate.
Îți faci ție rau, in primul rand!
Parintii nu ma pot da afara din casa deoarece nu mai sunt un copil mic, iubitul meu e un om cu capul pe umeri si nu m ar lasa daca as ramane insarcinata, relatia noastra e pentru totdeauna, doar ca el este primul meu in tot, nu mi am inceput viata sexuala de mult si am unele temeri, nu ma simt in stare sa fiu mama, in orice caz iti multumesc de raspuns.
In cazul in care nu te simți pregătită să fii mama,discuta cu iubitul tau aceste frici,e esențial să existe o comunicare sănătoasă si sa existe momente in care sunteți vulnerabili emotional.
Pană la urmă v-ați văzut goi,ce-ar fi dacă v-ați vedea și fricile,limitele și tot ceea ce va incarca și dacă pur și simplu le-ați asculta fara a spune nimic?
In fond, dacă e un om de bază, sigur are și el nevoie de un moment de vulnerabilitate și poate că ar vrea și el sa plângă, nu pentru că e slab, ci doar simte nevoia să o facă.
Gânduri bune!
Foarte bine ca te-ai protejat.
Nu e nici un risc.
Corpul tau trece prin diverse schimbari: variatii hormonale, stres, lipsa alimentatie, etc. Toate astea influenteaza menstruatia.
Nu, atata timp cat nu faci sex fara sau nu se intampla un incident plus trebuie sa fii in perioada fertila sau la ovulatie sa fie ceva. De regula trebuie multa cantitate sa prinda ceva
Sex protejat, lipsit de accidente= 0 sanse.
Pare ca nu esti pregatita de sex daca stai cu grji de genul.
Citeste pe net, e normal sa iti mai intarzie menstruatia. Iti poate intarzia din N motive
Luna trecuta mi-a venit menstruatia de 2 ori, dar a durat doar 2 zile fara sa am vreun contact sexual, sa fie si din cauza asta?
Nu. Pentru problema aia te duci la ginecolog. Sexul nu afecteaza cu nimic
Poate că încă nu ești pregătită mintal pentru a face sex. Discută cu un sexoterapeut despre aceste griji care te copleșesc.
Stai liniștită. Nu ai cum sa ramai însărcinată dacă ați folosit prezervativul cum trebuie