| SoareleSpuneProstii a întrebat:

Ajutati ma va roog!
De cateva luni 2-4 imi place de un băiat cu 2 ani mai mare din scoala cu mine. le am zis unor prietene ca imi place de el si a aflat toata scoala. 2 saptamani intr una m au strigat toti pe numele lui (el fiind destul de popular,dar nici eu mai prejos).
Am incercat sa vorbesc cu el pe facebook, dar abia am vorbit 1 data pe contu' meu,dupa am creeat un cont fals si i am zis ca il iubesc fara sa stie cine sunt, dar a bănuit...prietena mea cea mai buna se intelege cu el bine, bine de tot si..au vorbit dupa cateva zile dupa ce am vorbit eu cu el de le contul fals si a zis ca daca nu afla totata lumea era ceva intre noi..Nu vorbim chiar daca trecem unul pe lângă altul. Eu nu pot sa l uit.e imposibil,va rog ajutati ma, funda.

3 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

Am trecut printr-o faza asemanatoarea. Crede-ma ca cel mai bine e sa-l uiti. Gandeste-te, de ce a zis ca daca nu afla toata scoala, ar fi fost ceva intre voi? E clar ca ii este rusine cu tine ceea ce inseamna ca nu poti avea o relatie cu el.
Deci, cum am spus mai sus, uita-l.

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu indrazneste sa faca pasul catre tine chiar daca te place. Ar insemna sa-si "pateze" sau "sifoneze" orgoliul si titlul de "popular". Asta denota ca este marcat de cele intamplate in scoala si "frica" de a nu fi din nou in "centrul atentiei" intr-un mod de neacceptat pentru el il face sa se comporte ca un copil mare insa total imatur. Momentan nu vei reusi, poate mai tarziu. Nu dispera, viata-i lunga si multe se pot schimba.pa,pa.

| Țoglă a răspuns:

Vârsta ta?