|

Buna TPU! Am 25 de ani si acum o saptamana am facut pentru prima data sex cu iubitul meu si a ejaculat in mine, credeti ca pot ramane insarcinata? Si daca da, cum voi putea sa la spun parintilor deoarece stau cu ei? Ce vor crede despre mine?Multumesc Mult!

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Normal ca sunt sanse sa ramai mai ales daca erai in sau in preajma perioadei fertile. Da voi faceti asa sex, va dati drumu asa random si deodata va ganditi ma da oare as putea ramane insarcinata? Serios acum, putina responsabilitate? ai totusi 25 de ani, nu esti copil.

| a răspuns:

O sa avem un nepotel?!

| a răspuns:

Nu va inteleg, ai 25 de ani omule si intrebi cum voi putea sa la spun parintilor deoarece stau cu ei? maturizativa si voi

| a răspuns:

Bineinteles ca poti ramane insarcinata, daca erai in perioada fertila.
Daca nu le-ai cerut voie parintilor sa ai sex cu iubitul tau, nu are nici o importanta daca esti sau nu gravida, oricum poti sa pleci imediat de acasa, ca nu te mai retine nimeni la 25 de ani.

| a răspuns:

Orice fata/femeie dar nu numai ea ci la fel si baiatul/barbatul indiferent de varsta lor, care au ajuns in momentul in care este posibil sa-si inceapa viata sexuala, ar trebui sa cunoasca in mod foarte exact si precis mecanismul de formare/producerea a unei sarcini. De asemenea ar fi fost bine ca inainte de a intretine un contact sexual neprotejat, sa fii deja bine informata ca pentru a se putea forma o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa existe si sa fie intrunite minim 2 conditii, cu precizarea ca aceste 2 conditii trebuie sa se petreaca in acelasi timp, adica sa se produca simultan/concomitent si anume :
1-) In primul rand orice fata/femeie care are ciclu menstrual, poate sa ramana insarcinata, insa NUMAI/DOAR in cazul in care in urma masturbarii ori a sexului neprotejat ajunge sperma in vagin, dar acest lucru are loc in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, adica in una sau in toate cele 3-4 zile de dinaintea zilei de ovulatie, sau chiar in ziua ovulatiei atunci cand exista deja un OVUL VIABIL in uter. Doar atunci si asa poata fi fecundat ovulul de catre un spermatozoid provenit din sperma si NU din lichidul preejeculator fiindca in acesta NU exista spermatozoizi.
2-) Printro modalitate indiferent care ar fi aceasta, SPERMA trebuie sa ajunga/sa patrunda in mod obligatoriu IN VAGIN (indiferent de cantitate), fiindca doar in acest mod spermatozoizi existenti in sperma vor avea posibilitatea sa treaca din vagin in uter si de acolo s ajunga in trompele uterine pentru a fecunda ovulul in cazul in care ovulul exista deja in acel moment. Fiindca nu ai oferit niciun fel de informatii strict necesare pentru a se putea efectua o analiza certa privind caracteristicile ciclului tau menstrual, nu se poate oferi un raspuns intr-o astfel de situatie. Tu esti ce care stii daca ai fost sau nu in perioada fertila singurele zile in care se poate forma sarcina. Probabil vei reusi sa intelegi, cand, cum si din ce se poate forma sarcina. Multa sanatate!

| a răspuns:

Cum dracu sa pui asemenea întrebare la 25 de ani, n-ai avut suficient timp până la vârsta asta că să înveți lucruri elementare despre corpul uman?

| a răspuns:

Nu, nici vorba! Cum sa ramai insarcinata facand sex neprotejat si el ejaculand in tine? La 25 de ani ai putea sti ca barza aduce copiii, poti sa faci sex linistita si sa isi lase sperma in vaginul tau.

| a răspuns:

Nu stiu fata mea, al tau partener e foarte redus. Daca doresti sa simti cu adevarat ceva si sa nu te mai trezesti cu lapte in vagin te pot ajuta. Lasa-mi insta-ul / Facebook-ul si mai discutam. Numai bine, sa fii sanatoasa.