| anonymous609 a întrebat:

Buna TPU. Am avut un contact sexual cu iubita mea si s-a rupt prezervativul, fara sa ejaculez sau ceva cand am simtit ca s-a rupt am scos-o repede si ne-am oprit. Dupa s-a speriat sa nu se intample ceva si am luat escapelle si l-a baut. (1)A avut rost sa ia escapelle? (2)Poate sa ramana gravida?

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

O doamne n-avea niciun rost să ia pastila aia în cazul ăsta!

| corbulalbrosu a răspuns:

Modul in care ati procedat este cu totul IRESPONSABIL fiindca intr-o asemenea situatie chiar si daca iubita ta ar fi fost intr-o zi fertila, nici in acel caz nu se putea forma sarcina din moment ce nu a ajuns sperma in vagin. Iar in cazul in care femeia nu are un ciclu menstrual regulat si din acest motiv nu stie precis in ce moment al ciclului este in acel moment, prima data cumpara si isi face testul de fertilitate si ovulatie si in functie de rezultatul obtinut stie foarte precis ca trebuie sa foloseasca pastila de a 2-a zi in cazul in care rezultatul este POZITIV, iar daca rezultatul este NEGATIV femeia stie foarte precis ca NU este in perioada fertila a ciclului si in acel caz este IMPOSIBIL sa se formeze sarcina chiar si in situatia in care a ajuns sperma in vagin. Numai daca procedeaza in acest mod este sigura ca NU isi bate joc de sanatatea organismului ei si NU isi deregleaza ciclul menstrual in mod INUTIL si mai ales IRESPONSABIL. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu ai ejaculat nici in prezervativ si nici in vagin, a luat padtila degeaba.

| YourKitty10 a răspuns:

1. Nu și nu.
2. Nu rămâne.

| Frank51 a răspuns:

Daca ultima ta ejaculare a fost inainte cu 24 de ore si ai urinat intre timp(eu urinez si de 2-3 ori in 24 de ore), atunci nu exista nici-un risc si l-a luat degeaba.

| CHESEBOY a răspuns:

Nu poate sa ramana gravida daca nu ai simtit ca te-ai ejacuat sau ceva