|

Buna TPU.

Am facut o singura data sex anal si imediat mi-au aparut hemoroizi. Acum nu am facut deloc si de fiecare data cand sunt constipata imi apar. Ce sa fac? Medicul poate vedea faptul ca am facut sex anal?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nimeni nu este in stare sa stabileasca motivul real, care a stat la originea aparitiei hemoroizilor. De fapt hemoroizii reprezinta o afectiune de natura varicoasa care apare pe fondul unor vase de sange cu peretii subtiri, slabi, exact la fel cu varicele care apare pe picioare. Pentru a reusi un tratament adecvat trebuie sa eviti mancarurile care iti provoaca starea de constipatie, sa faci bai de sezut cu apa calduta in care ai dizolvat sare de bucatarie (NaCl) si sa cauti produsul HEMORZON atat supozitoare cat si crema (probabil se gaseste mai rar) sau produsul mai nou Cicatridina. Daca vei urma tratamentul indicat in decurs de 6-7 luni s-ar putea sa scapi definitiv de acest necaz extrem de neplacut si dureros, chiar si in cazul in care varicele este si extern/vizibil. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut! :* Da, medicul isi poate da seama, dar nu te ingrijora ca nu e mama/tata sa iti tina predici. El te consulta ca pe oricare alt pacient si iti face niste recomandari potrivite petru tine.
Cat despre hemoroizi, va trebui sa urmezi un tratament pentru a scapa de ei, si poate ai de lucrat putin si la alimentatie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu, nua are de unde sa știe medicul, asta se poate întâmpla din multe motive.
Problema la voi a fost ca băiatu nu a știut cum sa te acomodeze.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Multumesc mult

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează