| Mihaela2023 a întrebat:

Bună TPU! am jignit un baiat pe Facebook dar a doua zi mi-am cerut scuze şi m-a blocat îmi spunea ca nu mai avem ce discuta şi acum dupa 4 luni m-a deblocat dar totuşi nu îmi scrie nimic
ce înțelegeti prin asta?
aşteapta sa-l contactez eu?
sau pur şi simplu m-a deblocat ca sa fie amabil?
nu il cunosc personal dar sunt interesată

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ca te ignora, ca-i esti indiferenta tinandu-te pe FB ca "numar" de umplutura alaturi de sutele de amici fara importanta.

| Mosotti a răspuns:

A sters lista de blocati la general, nu te-a deblocat special. De multe ori se intampla asa.

Pai daca l-ai jignit degeaba ti-ai cerut scuze, ca o scuza nu schimba un caracter (asta vorba eu am scos-o, nu e preluata), asa ca omu te-a blocat, pentru ca, cu prima ocazie ai repeta treaba, stie el ce stie.

| Anonim a răspuns (pentru Mosotti):

A-ți cere scuze (sincere) e un act de noblețe prin care o persoană lasă pentru o clipă la o parte egoul și încearcă să-și repare greșeala.

Apropo, tu nu ți-ai cerut scuze față de mine când m-ai "acuzat" sigur pe tine, făra dovezi și fără marjă de eroare că aș fi marfil.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Depinde de om, ai dreptate pe undeva, pot fi situatii cand scuza aia conteaza pentru ca ce a facut, n-a fost trasatura de caracter si nu se va mai repeta, atunci da.

De exemplu am lovit pe cineva in drum catre metrou si ma grabeam sa ajung acolo, sau am calcat catelul pe coada care stationa in fata magazinului si nu mi-am dat seama, si mi-am cerut scuze stapanului care tocmai iesea si m-a vazut.
Sau te-am inundat tu stand sub mine.
Astea nu tin de caracter.

Eu nu mi-am cerut scuze la tine pentru ca totusi undeva in sufletul meu suspiciunea inca mai exista, si cum sunt un om sincer, iti zic, altfel daca eram convins 100 % cu dovezi ca am gresit, imi ceream, ca mie nu mi-e rusine sa imi cer scuze, tocmai ca e okey sa o faci.

Aia e o prostie sa nu-ti ceri scuze cand e cazul.

De ex scuze care nu au sens si sunt inutile:
Te scapi odata si zici partenerului sau prietenului "tu n-ai invatat, n-ai studii superioare, de aia nu esti bine platit", degeaba iti ceri tu scuze ca nu trebuia sa zici, ca ai zis de fapt ce gandeai mereu despre acel om.
Adica tu nu placeai si nu acceptai acel om asa cum e, aveai impresie proasta de el, si daca ai zis-o odata, clar nu-ti vei schimba parerea, degeaba iti ceri scuze.

Sau ala discuta ceva si zici asa deodata la un moment dat "m-am saturat de aberatiile tale".
Adica de fapt tu considerai ca mereu ala abera, dar il ascultai fals, si ti-a scapat porumbelul din gura.
E clar ca si daca-ti ceri scuze, nu mai conteaza.

Sau insulti un om aiurea, degeaba iti ceri scuze, ca asa il vei insulta iar cu prima ocazie, ca daca ai face-o odata de ce n-ai face-o iar?!

Cam asa.

| Nirvanaaa a răspuns:

I-a trecut supărarea pe tine, practic a uitat incidentul.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Probabil i-a trecut supărarea și nu e ranchiunos dar asta nu înseamnă că are vreo așteptare de la tine, să-i scrii sau să-l bagi în seamă.

Răspuns utilizator avertizat
| YorickRosto a răspuns:

Buna.
Te gandesti prea mult la astfel de lucruri, probabil ca nu a facut-o cu vreun motiv ascuns.
Succes si la cat mai multe unblock-uri pe FB.

| Militaru2001 a răspuns:

Incerc eu sa iti fac o parere, dar nu vreau sa te duc in eroare.
1:A facut curatenie in lista de blocați
2:Ia trecut supararea dar poate asteapta ceva de la tine, un pas
3tongueoaate s-a indragostit urmarindute pe alte conturi in timp ce te avea la block pe ala principal

Si acu sa iti explic ceva in detaliu
El poate simtea ceva acolo pentru tine, pentru ca a fost afectat, de aceea ti-o dat block. Daca nu tinea la tine sau simțea ceva te injura pur si simplu si elhappy
Pe el la afectat chestia aia sigurat, iar pentru a nu te rani sentimental pe tine ti-a dat block, (stiind ca oricum poate te afecteaza acel refuz de cerere de iertare) Iti recomand sa ii scrii, poate veti ajunge departe daca tot zici ca esti si tu intresata. Ai grija ce faci, Bafta!

| ZianRaisa a răspuns:

El este educat și tu nu.Scurt si pe 2