| PufDePlop a întrebat:

am o intrebare pe care multe fete o pun dar va rog sa fiti sinceri, mie imi place de un baiat, de la cealalta clasa, eu sunt in B iar el in A, si recent am aflat ca el e obsedat de fosta li iubita, ce sa fac? sa il uit sau cum sa ma bag in vorba cu un baiat cu care nu am vorbit niciodata!, nici buna nu i-am spus sad funda

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Te sfatuiesc sa il uiti.
Durerea va fi mult mai mica,decat daca te-ai da peste cap sa fii cu el,sa te zbati sa uite de fosta lui iubita si,in final,sa constati ca totul a fost in zadar!
Rezultatul va fi,probabil acelasi,e "obsedat" de fosta lui iubita si nu are ochi si inima pentru altceva.
In plus,daca i-ai fi placut cat de cat, tot dadea un semn de interes...
Cauta altul, chiar imi pare rau pentru tine.

| Zenithf a răspuns:

Nu te incurca cu baieti din astia obsedati. Nici acum ca-i obsedat dupa alta nu-ti face tie bine, nici mai tarziu cand o sa fie obsedat dupa tine.

| Cristynik a răspuns:

Eu spun, sa faci cumva rost de idul lui, si la un moment dat o sati de accept si o sa deschida el subiectul, iar atunci ai spui ca idul lui il ai din schimb de liste, vorbiti si voi la scoala va intalniti deveniti prieteni apropiati, iesit la suc, intr'un club ceva...asa il ajuti si pe el sa o uite pe fost lui prietena si sa se indragosteasca de tiine, apoi cand crezi ca esti suficient de apropiata de el... poti sa-i spui ce simti pentru el:X sper ca te-am ajutat funda?

| adrian2k a răspuns:

Pai. Daca are facebook intra pe pagina lui si i-ai idul de mess. dupa aceea astepti sa iti dea accept, cand iti da acc sigur se va baga el primul in seama si atunci tu spui ca il ai dintr-un schimb de liste. si daca te intreaba de la cine spui ca il ai de mai mult timp si numai stii si ca abia acum ti-a dat accept. Dupa aceea conversati si voi dispre diferite lucruri. pe la scoala il saluti mai vbesti cu el si Face 2 Face sa nu creada ca esti timida sau ceva gen.
Mai tarziu il inviti la un suc si cam pe la sfarsitu sucului Ii spui ce simtit pentru el... Funda?

| adrian2k a răspuns:

Pai daca are facebook intri pe pagina lui si ii iei idul de mess de acolo. Dupa aceea astepti sa iti dea accept,si dupa ce iti va da accept,sigur se va baga cu tine in seama zicandu-ti "cine esti" sau
"de ce add" iar tu ii raspunzi calm fara sa te panichezi "Am idul tau de mai mult timp dintr-un schimb de liste, dar numai stiu cu cine am facut schimb" si continuati voi sa conversati despre ce vreti, iar pe la scoala incepi sa il saluti sa vb cu el face 2 face, iar mai cu timpul, Il inviti la un suc si pe la sfarsitu intalnirii voastre ii spui ceea ce simti pentru el! Si punct. Sper ca ti-am fost de folos. Funda?

| gigoloiu a răspuns:

Nu merita sa il mai bagi in seama pe respectivul daca el este obsedat de fosta prietena ...mai bine astepti sa pice un fraier caruia ii place de tine parerea mea.