| Marcel997 a întrebat:

Buna TPU, am o intrebare pentru fete (20-24 ani).
Cum reusiti sa va bagati in seama cu baietii si cum reusiti sa va faceti relatii atat de ușor?
Mie imi e greu sa ma bag in seama cu fetele si ma gandeam ca poate pentru fete e mai usor sa se bage in seama cu baietii.
Nu am avut o relatie cu vreo fata pana la 24 de ani, nu sunt genul social cu care sa se bage in seama aiurea sau neintrebat dar nu sunt nici mutulica, cand vorbesc cu prietenii

Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

La fel cum sunt băieți timizi, sunt și fete timide.

Trebuie să găsești un moment când fata nu e înconjurată de alte prietene.

8 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu trebuie să te bagi în seama. Alege o fată de care îți place și intră în vorbă cu ea. Află ce orar sau program are, invit-o in oraș și dacă acceptă, restul e simplu.

Nu incerca cu mai multe fete deodată, pentru că nu vei "prinde" niciuna.

| Marcel997 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Faza este ca multe fete care imi plac ori au iubiti ori stau mult cu bff's si asta face interactiunea dificila mai ales ca sunt cat de cat timid...
In acelasi timp eram curious daca pentru fete este mai usor sa vorbeasca, cu baietii decat ne este noua baietilor sa vorbim cu fetele?

Cam greu intr-un oraș ca Bucuresti-ul? multe fete nu ies decat cu bff's cu iubitul sau cu grupuri ceea ce face interactiunea dificila spre imposibil... la munca multe colege de ale mele imediat dupa munca urca direct in uber si pleaca ori ies in oras cu restul colegelor?‍♂️
Uneori urasc faptul ca sunt asa observant la detalii...

| Marcel997 explică (pentru Marcel997):

TPU nu imi mai edita mesajele pls... arata de parca as fi ultimul analfabet...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Marcel997):

Poți începe cu un zâmbet. Poate așa ii atragi atenția.
Apoi vii în proximitatea ei etc. Faci pași mici până îi câștigi increderea.

Daca fac asta multe fete o sa creada ca sunt creepy...
De cand cu trendurile insta/tiktok riscam sa ne luam ștampila de creeps doar daca zambesti la o fata...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Marcel997):

La fel cum sunt băieți timizi, sunt și fete timide.

Trebuie să găsești un moment când fata nu e înconjurată de alte prietene.

| StoicAnalysis a răspuns:

Abordeaza-le cand sunt singure. Si daca esti timid, incearca sa incepi conversatia cerand un favor sau indicatii referitor la orice. In liceu sau la facultate e cel mai usor sa faci asta. Sau chiar si la locul de munca, insa nu recomand sa iti faci relatii la acelasi loc de munca.

Sau le poti aborda pe Facebook, Instagram sau pe site-uri de dating. Aici trebuie sa ti conversatia deschisa in asa fel incat sa se lege de stilurile voastre de viata sau de experientele voastre de viata.

Stiu ca e usor de zis si greu de facut, mai ales ca si eu, sunt un barbat timid din fire. Insa am invatat sa imi pun mintea la contributie. Merg pe principiul ca cu rusinea mori de foame si nu ai nimic de pierdut. Cu mind-set-ul asta am iesit frecvent din zona de confort. Te sfatuiesc sa faci la fel daca vrei sa obtii ceea ce vrei.winking

| Marcel997 explică (pentru StoicAnalysis):

Voi incerca, la facultate nu sunt dar si stiu ca relatiile si munca nu se pupa happy
Am incercat site-urid e dating timp de 2 ani si nimic :/ tinder, boo etc...
Folosesc Instagram dar cu toate filtrele si etc... nici nu stii care sunt mature sau care te baga la puscarie, am cazierul curat si asa vreau sa ramana?

Nu e de rușine ca de-aia nu am laughing dar nu sunt genul de om care sa se bage in seama cu oamenii random pe strada?