|

Buna TPU, am o problema. Eu cu prietena mea ne-am inceput contactul sexual. Am folosit prezervativ. Problema este ca acum cateva ore, in timpul actului eu aveam picatura placerii cam peste tot in prezervativ si la un moment dat am bagat degetele in interiorul prezervativului sa-l trag mai jos, de frica sa n-am ceva pe mana m-am dus la baie sa ma sterg, pana m-am intors penisul meu incepuse sa-si piarda din erectie si prezervativul s-a rulat putin in sus. Intrebarea mea este daca dupa ce l-am sculat inapoi si am rulat prezervativul in jos, era murdar de spermatozoizi pe partea exterioara a prezervativului, exista sansa sa fi intrat in vaginul ei? Si sa mai adaug ceva, ea a fost pe ciclu de pe 25 pana pe 30. Are ciclu neregulat deci nu stim exact care e perioada ei fertila. Teoretic astazi pe 26, la 21 de zile de la ciclul menstrual nu ar trebui sa fie fertila. Ce credeti sa iau pastila de a doua zi? Sunt sanse? Daca aveam si mana murdara dupa ce l-am rulat inapoi si in timp ce il sculam am atins pe cap cu mana si s-au pus si acolo spermatozoizi?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

In acest caz, pe baza celor prezentate, este imposibil de apreciat ce s-a intamplat de fapt in realitate. Din acest motiv in astfel de conditii NU poate fi transmis/dat un raspuns obiectiv fiindca ar fi cu totul hazardat sa oferi un raspuns indiferent care ar fi acesta. Sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuia să schimbi prezervativul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu esti sigur atunci cand esti foarte ud, mergi si te speli bine, apoi pui alt prezervativ si totul e safe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Odată ce folosești un prezervativ, arunca-l și folosește altul. Așa eviți acea' mica' șansa de ea a rămâne însărcinată din greșeală?
ca sa evitați un mic bebe pe viitor, spune-i sa ia pastila de a doua zi.
Data viitoare aveți mai multă grijă. Niciodată nu se știe când se poate întâmpla happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Felicitari! Esti un viitor tatic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează