| Yourshyguy a întrebat:

Buna TPU.
Am o problema si sper sa gasesc raspunsul aici.
Sunt baiat, am 16 ani dar nu am inceput viata sexuala, sunt virgin gen, sper sa nu radeti de mine.
Ieri seara m-am uitat la xxx mai mult, e normal zic si m-am jucat cu p..., intelegeti voi, dar gen nu mi-am dat drumul, doar a stat in erectie si dimineata m-am trezit cu o problema, ma dor de mor testiculele, mai ales cel stang si spatele in zona rinichilor.
Altfel am erectie normala, dar am durerile astea si nu stiu ce sa fac sa scap.
Multumesc si sper sa nu radeti de mine.

Răspuns Câştigător
| Andreix186262 a răspuns:

Buna. Si eu am patit situatia ta. Ideea este ca tu te ai excitat foarte mult si nu te ai,, eliberat". Iar acel lichid a ramas in testicule si d aia te doare pentru ca nu l ai eliminat fiind in erectie. Pentru mai mult detalii da mi mesaj

| Yourshyguy explică (pentru Andreix186262):

Am incercat mesaj dar vad ca nu pot.

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ai fi.mai fericit si cu conștiința liberă daca ai alege sa nu te mai uiti la filme de genul si sa nici nu te masturbezi ci ai lasa sa se elimine sperma natural prin polutii nocturne.

| Violleta2022 a răspuns:

La 16 ani organele sexuale incep sa functioneze, producand sperma care trebuie eliminata din cand in cand, ca sa te poti usura si relaxa, altfel ai dureri in testicule, asa cum ai tu acum.
La varsta asta este normal sa-ti explori corpul si sa te masturbezi, chiar este recomandat atata vreme cat o faci de 2-3 ori pe saptamana, fiindca ajuta la buna stare a organsimului.
Sexul va apare mult mai tarziu, peste cativa ani, cand vei fi complet dezvoltat atat fizic cat si psihic.

| mihai69 a răspuns:

Simplu: termină treaba începută aseară!

| anaad2011 a răspuns:

Imi poti da mesaj?

| jhonnybravo69 a răspuns:

Ce e p? In fine, taie ce doare, pastreaza ce nu doare,
Lasa laba si invata

| Yourshyguy explică:

Nu mai bine mi-l sugi tu?

| XXXBouldraculuiXXX a răspuns (pentru Yourshyguy):

Nu mai bine ma pupi cu pasiune pe capul p u l i i