| trandafirelena99 a întrebat:

Buna TPU, am o problema va rog ajutati-ma mentionez ca sunt fata, recent la scoala am aflat ca prietena mea este lesbiana, si nu ma simt confortabila cu chestia asta ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sunteti la scoala, deci sunteti copii. Habar nu aveti ce inseamna cuvantul, dar e "la moda".

Ii poti spune prietenei tale sa termine cu prostiile.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Iti este doar prietenă. Care e problema?

| ania a răspuns:

E normal sa nu te simti confortabil stiind ca te poate lua in vizor.
Toti avem o natura pacatoasa, adica o înclinație in divrrse grade. spre toate incalcarile posibile ale constiintei, inclusiv lacomia pentru trupurile altora indiferent de sex. Oricune poate deveni lesbiana, homosexua, bisezoofil, necofil etc numai sa vrea sa fie deschis la idee, mai akes daca se si uita la filme de genul. Diverse greșeli ale părinților te pot face sa ai o înclinație mai mare spre acest tip de încălcare a constiintei. De exemplu daca mama a dorit sa fi fost baiat, ea poate simti inca din uter ca e de sex greșit, ca ar fibtrebuit sa fie baiat si la adolescenta începe sa se simta atrasa de fete. Sau daca a avut o relație proastă cu mama, ramane un gol pe care simte nevoia la adolescenta sa il umple tot cu o afecțiune feminina care poate ajunge da se sexualizeze. Daca prietena ta ar vrea sa se înțeleagă pe sine insasi si sa se vindece ar putea sa se programeze pentru consiliere crestina la Fundatia Elpis Romania. Chair daca suntem atrasi spre lucruri despre care constiinta ne avertizeaza ca le_am regreta ulterior, avem pacea constiintei doar cand alegem sa respectam planul Creatorului si ne implicăm sexulal doar in cadrul casatoriei hetero.

| mihai69 a răspuns:

Ce anume te deranjează de fapt?
Ce legătură are orientarea ei sexuală cu prietenia voastră?!?

| Imprevizibilul2k25 a răspuns:

Sa te ineci!

| FreddieM a răspuns:

Sa-ti umbli puțin la mentalitate, nu e normal cum gândești. Ce-ți pasa sau ce daune îți aduc ție preferintele celorlalți? Cred ca e vina ambientului în care ai crescut, da-ți un reset, deschide ochii și intra în lumea normala. Poate nu știai dar discriminările de orice fel sexuale, religioase, de gen etc, nu mai sunt admise în societatea actuala.
Cheers

| Kufu95 a răspuns:

Bun, îi spun să închieiați prietenia și gata.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Accepti. Tu nu ar trebui sa ai treaba cum sunt alții

| Ionut2025Tz a răspuns:

happy asa si daca prietena ta e lesbiana inseamna ca vrea sa se cupleze cu tine? Lasa prostiile. Daca ea e lesbiana nu inseamna ca prin asociatie si tu esti. Si de unde sti tu ca e lesbiana? Poate e doar indecisa. In adolescenta tinerii experimenteaza. Asta nu inseamna ca sexualitatea lor e definita.
Ce faci? Pai daca e prietena ta discuti cu ea si ii explici ca nu esti confortabila cu orientarea ei sexuala declarata. Risti doar sa pierzi o prietena dar castigi liniste sufleteasca.
Desi eu cred ca a afirmat asta doar pentru a atrage atentie asupra ei.

| ContAnoNiMMM a răspuns:

Daca setul tau de valori morale nu se aliniaza cu al acesteia, iar in urma deciziei si-a schimbat comportamentul si atitudinea, atunci nu mai are rost sa fi prietena cu ea. Maxim ce poti incerca este sa ii aduci argumente sa o aduci inapoi pe calea cea buna ))) dar posibil sa fie si din cauza varstei. Si eu ziceam cand eram mic bazaconii

| jonnybaiatbun69 a răspuns:

Da i un pumn in gura

| sriosnr1hater a răspuns:

Termin-o in pumni, daca nu se scinba mai bateo odata!