M-ai bine ti-ai tine gura!
Urat din partea ta sa te saruti cu ala, desi stai cu frate-su, nu mai zgarma lucrurile, asta e.nu mai le spune nimic niciunuia. daca ii spune frate-su ca te-a sarutat, asta e
Complicaaaatttt!
Cam naspa daca sunt frati. Acum daca ii spui adevarul lui A, o sa va despartiti si probabil ca cei 2 frati o sa se certe ![]()
Esti intr-o situatie total aiurea
chiar nu stiu ce sa-ti spun, mai bine va intalniti toti trei si sa lamuriti lucrurile...si tu ar trebui sa fii mai hotarata(limiteaza-te si tu putin, nu mai complica lucrurile)!
E posibil sau poate a facut-o nah sa se dea interesant... dar e posibil sa tina si la tine asta numa tu poti aflta incearca sa petreci mai mult timp cu el si o sa vezi succes :*
Ce sa zic, esti o mica rasfatata, nu stii ce vrei, esti proasta cum a zis A atunci, mai vrei alt ceva?, aaa, nici 1 baiat nu ar suporta sa ii faci asa ceva, meriti asta, si meriti sa fii batuta
Normal. Un tip care nu tine la o fata, nu e gelos. Deci el tine la tine, si nu cred ca ar trebui sa-i spui ce ai facut, pentru ca ei doi sunt frati, si fratii trebuie sa ramana frati, nu sa fie certati din cauza unei fete.![]()
Bafta!
Eu zic ca ar trebui sa fiti toti 3 de fata si sa spui ca u ai vrt sa te razbuni p x sh d`aia te`ai comb ca a si ca ar fi mai bine sa ramaneti doar amici.acum depinde si de sentimentele tale fata de x sh a. mai bine ar fi sa ramai cu care te simti u in largul tau... Funda?
daca vrei sa vb mai mult despre problm tah id mheu smeu.larisa.sh eu am fost intr-o situatie asemanatoare cu a ata sh am iesit cu bine e:-p.
Daca A tine la tine nu`i zi!
Nu cred ca ar trebuie sa-i zici pentru ca in primul rand ei sunt fratii si gemeni si o sa-l pierzi.
Dar tu il iubesti pe A?
Daca il iubesti nu spune!
Bafta!
Daca vrei sa te razbuni zi si atunci o sa pari o curva ca te`ai incurcat cu amandoi![]()
Bafta!
Scuze, dar chiar esti fraiera rau de tot si ai si gura mare.
De ce sa te razbuni pe el sarutandu-te cu frate-su.Asta e cea mai mare tampenie si se vede ce fel de persoana esti: fara cap si principii!
''A'' nu tine la tine, pur si simplu se strofoca ca tot omul cand vine vorba de inselat!
Esti nessy rau!
Yolo0356 întreabă: