| Bibișor2021 a întrebat:

Bună TPU, am și eu o întrebare...
Am 16 ani și am 1 an și 4 luni de relație (și da... Sunt virgină...)
Uneori simt nevoia sa îmi înving teama de a face S €X deșii îmi este foarte frica de durere...
Ce îmi propuneți sa fac?
Dau fundă

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu sex, ci Petting si mare atentie la igiena mainilor si locala!

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Te incurajez sa nu faci sex cu nimeni inainte de casatorie, sexul fara mustrari de constiinta dupa e cel mai bun.Virginitatea e darul primit de la Creator pentru a fi daruit numai partenerului de casatorie, dupa cum scrie in Biblie- Fugiti de curvie! - si" Patul casatoriei sa fie nemurdarit'!

| FantasyBoy a răspuns (pentru ania):

Un asemenea sfat sectar religios trebuie ignorat 100%, consecintele acestor conceptii medievale pot fi CATASTROFALE!
Ce te faci daca exista incompatibilitate anatomica? Divortezi a doua zi, te impusti?

| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca in intrebarea te referi la perioada imediat urmatoare sexul de dezvirginarea, trebuie sa stii ca de cele mai multe ori mai ales in cazul fetelor care nu au practicat masturbarea intravaginala, adica "degetica" si din acest motiv dezvirginarea a fost destul de dureroasa, intotdeauna se instaleaza o stare de disconfort generalizat in partea inferioara a abdomenului. Durerea insuportabila la prima incercare de penetrare se datoreaza faptului ca muschii care constituie vaginul sunt supusi unei intinderi bruste si exagerate peste limita lor de alungire, intinderea muschilor fiind cu atat mai mare cu cat penisul este mai gros. Vaginul este constituit dintr-o insiruire de multe inele de muschi circulari care au o anumita lungime bine definita care nu poate fi modificata rapid, indiferent de cat timp ar dura preludiul(pregatirea vaginului pentru sex), modul in care este executat, cat lubrifiant s-a folosit si cat de relaxata devine femeia. Lungimea fibrelor musculare care intra in constitutia vaginului va ramane nemodificata, adica nu se lungesc, si din acest motiv canalul vaginal ramane la fel de stramt si la fel de greu de patruns si in cazul urmatoarelor contacte sexuale. In momentul in care penisul intra fortat in acel canal stramt al vaginului, muschii sunt intinsi peste limita instantaneu si in mod brutal, fapt ce va provoaca intotdeauna durere in loc de placere si satisfactie. In cazul in care aceste intinderi si reveniri repetate a muschilor provocate de penetrarea ritmica se produce mai mult timp, va provoca mereu/intotdeauna febra musculara, exact la fel ca si cea care apare in cazul unui antrenament intens si de durata fara o incalzire prealabila.
Intinderea fibrelor musculare la o anumita lungime bine definita se poate realiza numai prin masturbarea intravaginala de lunga durata (multe lsaptamani) si va avea drept urmare o largire a canalului vaginal la o anumita dimensiune, care ulterior se va mentine definitiv nemodificata, dar acest lucru se produce asa cum am mentionat numai dupa o anumita durata in timp. Dar si in astfel de situatii, de obicei dupa actul sexual de dezvirginare se constata ca si urmatoarele acte sexuale, al caror numar este imposibil de precizat/antucipat, la inceput sexul poate fi uneori foarte dureroas, insa cu timpul treptat durerea va dispare si in locul ei se va instala placerea si satisfactia. Mai ales la inceput, dupa dezvirginare singura solutie cu adevarat eficienta o poate reprezenta cunilitia sau o masturbare realizata printr-o "degetica" mai lunga dar efectuata cu tandrete inainte de inceperea penetrarii propriu zise. De obicei pentru a nu agrava si amplifica durerea aparuta dupa sexul de dezvirginare, este necesara o perioada de circa 6-7 zile de pauza/repaus in care sa se efectueze doar jocuri sexuale, cum ar fi petting-ul, insa fara penetrare. De obicei urmatoarele acte sexuale imposibil de precizat numarul lor (5-7 chiar si 10) vor fi dureroase in mod diferit, insa disconfortul produs de sex se va diminua treptat pe parcursul primelor saptamani de activitate sexuala. Perioada si gradul de disconfort resimtit dupa dezvirginare depinde atat de conformatia si dimensiunea vaginului tau cat si de dotarea partenerului de sex cat si a tandretii, modului in care acesta actioneaza de fiecare data. Multa sanatate!

| LastBlackNight a răspuns:

Faci cand esti tu pregatita si esti 100% sigura pe tine.Nu e neaparat ceva rau, dar toate la momentul lor. Daca esti virgina dupa atata timp desi esti intr-o relatie banuiesc ca iubitul tau nu ti-a bagat propuneri sa faceti sex pana acum, deci sigur te iubeste si nu e cu tine pentru corpul tau. Deci eu zic ca poti incepe daca doresti

| Kalibi1327 a răspuns:

Si eu aveam tot 16 ani si imi era foarte frică ca o sa ma doară si din astea dar nu m-a durut tare a fost ca si O ciupitura si nu a fost asa de tare, bine mia nu mai curs sange chiar atunci dar nu iti fie frică mie in primele 2 3 dati nu mai placut făceam doar pentru el si ma gândeam ca de ce le place femeilor asa de mult dar dupa a fost chiar super si inteleg acum de ce le place

| CiobotariuMarius a răspuns:

Nu te doare te satisface laughing