| Alakhaincatty a întrebat:Am si eu o mica intrebare. Scuzati categoria pentru inceput. Am 13 ani si ieri dimineata mi-a venit prima menstruatie. Stiu despre ce este vorba, deoarece am discutat de ceva vreme cu mama despre asta.

Acum intrebarea mea este: ce absorbante si ce absorbante zilnice imi recomandati sa folosesc?

Multumesc anticipat happy

Răspuns Câştigător
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Sotia mea foloseste always, asa ca nu conteaza cat de scumpe sunt, toate se arunca la fel si eu am o fata de 10 ani si o sa treaca prin aceeasi perioada!

| Alakhaincatty explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Si eu ma gandesc sa testez absorbantele Always sa vad cum sunt. Probabil alea mai scumpe au o colitate mai buna sau... nu stiu ce sa spun. Nu am mai folosit absorbante pana acum big grin

3 răspunsuri:
| Patriciaalina a răspuns:

Poti folosi linistita absorbantele always, pentru inceput le poti incerca pe cele normale... pe urma cu timpul vei observa daca in timpul noptii ai scurgeri mai abundente sa folosesti absorbante de noapte alea sunt putin mai mari si au o absortie mai mare...

| Alakhaincatty explică (pentru Patriciaalina):

Stiu ca am raspuns mai tarziu dar, in cursul menstruatiei am folosit absorbantele Softino dar imi erau cam,, groase'' asa ca le-am schimbat cu cele de la Always Normal. Alea au fost foarte bune happy Intre timp dupa ce mi s-a terminat menstruatia ( a durat 5 zile) m-am aprovizionat cu un pachet de absorbante Always normal cu 4 picaturi si 2 pachete de absorbante zilnice Softino, un pachet parfumat si celalalt fara parfum. Sunt destule absorbante si absorbante zilnice pentru urmatoarea menstruatie? Planuiesc sa imi cumpar un pachet de absorbante Always Night si unul discreet.