| Strainaaaaaa a întrebat:

Bună, TPU! As dori sa-mi dați câteva sfaturi, în legătură cu povestea mea...
Am fost într-o relație, aproximativ 6 luni, suficient cât sa ma atașez.
Vreau sa va mărturisesc ca, el, era divorțat de 3 ani și avea și un copil.
Când l-am cunoscut, mi-a zis ca trecut peste. La început, relatia noastră a mers ft bine, ne înțelegeam perfect. El îmi tot declara ca s-a îndrăgostit de mine, ca i-am făcut inima sa tresare, ca nu a simțit niciodată sentimente atât de puternice lângă altcineva. După 1 luna, mi-a propus sa facem o pauza, ca el nu știe ce simte, ca ii e frica sa mai aibă încredere în oameni, ca pauza e benefica pentru amândoi, deși părea ca totul este roz. Pauza a durat 5 zile și el, s-a reîntors, plângând, ca ma iubește. Ne-am continuat relația, au fost momente frumoase și momente în care mi se părea ca este absent. După aprox, 3 luni de relație îmi mărturisește ca s-a îndrăgostit de alta fata. Am stabilit de comun acord sa avem o ultima întâlnire, moment în care mi-a mărturisit ca sentimentele pentru mine au fost de 100 de ori mai puternice decât sentimentele pentru ea. Am continuat relația și de data aceasta. Au urmat iar momente frumoase și momente în care ma simțeam goala pe dinăuntru. Mi-am pierdut încrederea în el, dar nu puteam sa ma desprind de aceasta relație. La un moment dat, după toată aceasta încurcătură el mi-a zis ca ne-am întâlnit în momente nepotrivite și ca vrea sa rămânem doar amici, ca ma iubește ca pe o sora. Precizez ca, atunci am simțit cum îmi fuge pământul de sub picioare. Și de data aceasta, am ales sa-l primesc ori de câte ori simțea nevoia sa ma vadă sau, cred ca simțea nevoia doar de sex. Deși, după momentele intime dintre noi, ma indragosteam mai tare de el. Erau momente în care, pur și simplu îl simțeam, acolo. Tind sa cred ca, avea aceeași părere, pentru ca de fiecare data dormeam îmbrățișați și ma săruta pe frunte.
Am zis ca trebuie sa ma adun și într-un moment de furie, i-am scris ca nu mai vreau sa ne vedem niciodată. A fost de acord. După o săptămână, povestea s-a repetat, aceleași momente de tandrețe, momente frumoase, el decizand sa rămână la mine peste noapte. După acest episod, am avut un schimb de replici, el reproșându-mi ca am fost absenta în relație și crezând ca nu l-am iubit niciodată. Din nou, fără nicio reținere, la 2 zile după întâlnirea cu mine, mi-a mărturisit ca el a început o noua relație și ca e ceva mai special, exact cu fata pe care am menționat-o mai sus, cea pentru care sentimentele nu erau atât de puternice. Atunci, am decis ca sunt într-o relație toxica și ca trebuie sa pun punct. Zis și făcut. Îmi este foarte dor de el. Credeți că am procedat bine?

6 răspunsuri:
| DoarBogdan a răspuns:

Imi pare rau pentru situatia prin care ai trecut. Asta intr-o oarecare masura, si ma bucur ca ai trecut peste si ai decis sa inchei relatia cu el.

Iti este dor de el, este normal. Doar ai fost in relatie cu el si l-ai iubit ma gandesc. Ai invesit timp si sentimente. Dar lasand aceste lucururi deoparte, serios acum, nu crezi ca este prea mult? De atatea ori sa iti zica ca ba cu tine, ba fara tine? Este o joaca pentru el, atata tot. Nu era matur si nu stia ce voia cu adevarat. Nu inteleg cum tu ai putut sa stai langa el atata timp. Desi poate inteleg oarecum. Dar vreau sa accentuez ideea ca... nu sste ok. De ce? Te-ai intrebat?

Tu ce vrei cu adevarat? Vrei sa fii fericita? Vrei o relatie in care barbatul sa nu fi avut o alta femeie si sa nu te trezesti niciodata cum ca ar zice ce a zis el? Ca indiferent de ce fata ar veni la el, nu ar conta, pentru ca el ar sta doar cu tine? Sau nu vrei asta?

Ceea ce vrei, aia o sa primesti. Aparent, nu te-a deranjat ce a facut. Pana cand nu te-ai despartit de el. Bun. Acum este un alt capitol. Incepi o noua viata oarecum. Uita-l si o sa fie bine. Treci peste.

Ii garantez ca o sa dai peste un barnat adevarat care sa te merite, nu un copil care se joaca cu sentimentele tale. Si acel barbat o sa vina, asa ca nu dispera.

Nu trebuie sa te simti prost. Cand ii este dor de el, gandeste-te ce ti-a facut. Poate acum este cu o alta fata, poate nu. Indiferent, nu ar trebui sa iti pese. Nu a facut asta odata, ci de mai multe ori. Pana cand sa mai permiti asta?

Cum am zis, nu ai nevoie de el. Ai invatat lectia. Acum o sa fie bine. Uite, noi toti de aici te sustinem si iti dorim numai bine. Cand te simti prost, poti sa scrii orice pe aici. Sunt sigur ca cineva o sa iti raspunda si o sa te faca sa te simti mai bine. Pana cand "te pui iar pe picioare". Sau poate ai o prietena, parintii, sau oricine ar putea sa te ajute sa treci peste.


Felicitari iar pentru alegerea corecta. Si o seara frumoasa in continuare ^_^

| Emma30555 a răspuns:

Ai procedat bine, o sa ți treacă cu timpul, o sa întâlnești alt băiat care o sa ți placa, ideea e ca de multe ori ne dorim ce nu putem avea dar de fapt omul asta nu e neapărat mai special decât ar fi putut fi altul, și oricum după părerea mea tot te el te va cauta dar trebuie sa te aduni și sa nu i mai dai atâta importanta, după părerea mea îl dorești fiindcă mereu ți a fost teama ca l pierzi și ai acționat din aceasta teama nu neapărat ca iubirea e autentica

| Endoryus a răspuns:

Faci parte din grupul ala trist de oameni care le este frica " ca vor muri singuri asa ca raman alaturi de niste jegosi ( sau jegoase). Nu te mai minti ca ai pus tu "punct", daca ala maine se intoarce iar te foloseste cum vrea si pleaca la cealalta "iubita". Si apropo, ala a avut pe alta tot timpul in care a fost cu tine. Poate nu te-ai prins din comportamentul lui. Eu stiu ca Einstein zicea ca prostia nu are limita, dar serios, trebuie sa ai una. Mai bine singura decat cu tipi ca ala.

| Finelito a răspuns:

Corecta decizie daca nu vrei sa fii vizitata pentru a te culca cu el.Sunt convins ca vei cunoaste pe altcineva si va fi cucerit de personalitatea ta!

| Cristian84 a răspuns:

Da ai procedat foarte bine trebuie sa mergi mai departe

| babymanbrazil a răspuns:

Am vazut o intrebare asemanatoare la care am raspuns deja, o sa fac poza la raspunsul meu si ti-l dau aici: https://imgur.com/a/U1yE69u