anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna TPU, as vrea sa va cer o parere, fosta mea s-a despartit de mine de ceva vreme, dupa ce ne-am despartit m-a tot cautat o perioada si tot plangea cand vorbea cu mine, iar dupa un timp mi-a dat cadou o cana cu poza noastra peste ea cu pretext sa-mi aduc aminte de ea. Am ramas indiferent si la asta dar mi se pare ciudat, asta ii gen sa ma uit si ca poate sa ma intorc la ea, acum dupa 3 luni de la faza cu cana o inceput sa-mi dea iar like-uri pe Instagram desi eu nu i-am mai dat nici un like de cand ne-am despartit si nu m-am mai uitat la nici un story de-al ei, voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| AnjaAHUI a răspuns:

Bună!

În primul rând cadourile și plânsetele sunt o încercare a ei de a te câștiga înapoi. prin cadouri încearcă să îți arate ce ai pierdut, încearcă șă îți trezească anumite amintiri cu ea, să te facă să îți aduci aminte ce fericiți erați împreună. Prin plâns încearcă să îți trezească milă și compasiune, sperând că astfel o să mai primească atenție de la tine.
După ce a trecut de această etapă încearcă acum să te recucerească, să procedeze cu tine ca la început, cu câteva likeuri, câteva adoruri, mai încolo poate și un comentariu, și în cele din urmă un mesaj. Cam aceasta cred că este strategia.
Este clar că ea nu a trecut peste despărțire și apelează la toate mijloacele pentru a te recâștiga.
În al doilea rând tu nu prea ai ce face în acest caz. Dacă v-ați despărțit și îți este clar că nu mai vrei o relație cu ea, momentan nu ai ce face în afară de a o evita și a o ignora. Spune-i clar că nu mai vrei să ai de-a face cu ea, explicăi, dar într-un mod politicos și și elegant. Nu îi da apă la moară, după câte ai spus tu văd că deja încerci să o eviți pe cât posibil, ceea ce este foarte bine, dar ține-te tare și continuă tot așa. Nu ceda presiunii.

Multă baftă să ai oricum!

| Anonim explică (pentru AnjaAHUI):

Multumesc apreciez, problema este ca ea s-a despartit de mine, nu eu de ea, ea era foarte geloasa si nesigura pe ea, din cauza ca era cu 6 ani mai mare ca si mine, sunt sigur ca o sa urmeze si varianta cu cautatul, am impresia ca ea a facut asta "despartirea" sa vada cum ma intorc in genunchi la ea, dar nu am facut-o, o sa ma las in voia sortii, pentru ca asa este cel mai bine.

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Părerea că,
Ori dacă ai îngropat mortul, lasă-l acolo,
sau invers.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Te-a lasat, si se astepta sa suferi tu, nu ea.
Depinde cum a fost cearta... Uneori merita sa te intorci, dar de cele mai multe ori, nu. Daca ti-a dat papucii ca vaca, sperand la altceva, merita sa ii dai sperante, sa o f ti, sa o bati, si sa-i dai papucii definitiv. Sau fara f tut.
In general, nu merita sa ii acorzi atentie, despartirea e despartire. Daca te impaci, se repeta.

| Alex11231946 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu ne-am certat, i-am intrebat-o doar daca este sigura pe ceea ce face, si i-am spus sa-si asume ceea ce face, din pacate nu si-a asumat, a zis inclusiv parintilor ei ca noi ne-am despartit de comun acord. Oricum ii ciudat ca nici macar sa-si asume nu a putut.

| Andreeush a răspuns:

Dacă s-a despărțit de tine e problema ei, tu nu ai de ce să îi mai acorzi vreo șansă.
Trebuia să se gândească înainte la ce renunță.

| sofisis a răspuns:

"Do you know why they are called ex-es? Because you X them out!"
Niciodata nu e indicat sa scormonesti trecutul.

| Plato a răspuns:

Parerea mea e ca nu ar trebui sa-i acorzi inca o sansa. S-a despartit de tine, gata, s-a terminat pe veci. Nu exista azi te las, maine te iau. Cel putin dpmdv.

| ShelbyGT a răspuns:

Te vrea inapoi laughing next girl. Nu merita sa te bagi inapoi.