anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună TPU, aseară am avut o noapte mai încinsă cu iubita mea și după ce m-am masturbat aveam putina spermă pe mana și după i-am băgat ei mana în pantaloni la vagin, e vreo șansă să rămână gravidă fără sa se dezvirginez ca nebuna nu ma crede și m-a trimis sa iau test de sarcina?
Ms pup, dau fundă.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Raspunsul scurt care probabil este si cel corect, este NU. Insa era absolut necesar sa fie cunoscut daca iubita ta in acest moment este sau NU este in perioada fertila a actualului ciclu menstrual.
Pentru informarea ta corecta trebuie sa stii/sa afli ca sarcina NU se poate forma ORICAND, ORICUM sau din ORICE si cu atat mai putin chiar si... din NIMIC, cum crede inca foarte multa lume. multi. Fiecare fata/femeie dar si baiat/barbat indiferent de varsta lor, care au ajuns/sunt in momentul sa-si inceapa viata sexuala, ar trebui sa fie deja informati precis, sa cunoasca foarte exact intregul proces si ''mecanism'' de formare/producerea a unei sarcini. Daca ai fi fost deja bine informata, ai fi stiut ca pentru a se forma/lua nastere o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite minim 2 CONDITII, cu precizarea ca acele 2 conditii trebuie sa se produca in acelasi timp, concomitent si anume :
1-) In primul rand trebuie sa stii ca femeia poate sa ramana insarcinata numai in cazul in care actul sexual (masturbarea) are loc in una sau in toate cele 4-5 zile ale PERIOADEI FERTILE, cea situata inaintea zilei de ovulatie, sau fix in ziua ovulatiei atunci cand apare OVULUL VIABIL in uter. Doar in acel caz si numai in acel moment se poate produce fecundarea ovulului de catre un spermatozoid care poate sa provina NUMAI din sperma, deci NU poate sa provina din lichidul preejeculator.
2-) Sarcina poate lua nastere NUMAI in cazul in care in mod cert sigur (si obligatoriu) sperma ajunge IN VAGIN, indiferent care ar fi cantitatea sau in ce loc din interiorul vaginului ajunge sperma. Fiindca nu ai prezentat toate datele strict necesare cum ar fi :
-- tipul ciclului menstrual, daca este regulat sau neregulat.
-- data la care a inceput ultima ei menstruatie,
-- data la care ar trebui/urma sa inceapa viitoarea menstruatie,
intr-o astfel de situatie nu se poate formula un raspuns obiectiv, cert si catusi de cat si precis si corect.
In concuzie finala, in cazul prezentat, se poate apecia ca d.p.d.v. teoretic dar si practic este aproape imposibil sa se poata forma o sarcina fiindca si in cazul in care masturbarea amintita ar fi avut loc in perioada fertila, este greu de crezut ca a existat si cea de a 2-a conditie obligatorie si anume sa fi ramas sperma pe degetele tale si dupa ce ai reusit sa-ti strecori mana pe sub pantalonii si chiloteii ei, adica sa mai existe sperma in momentul in care i-ai atins vulva si vaginul. Multa sanatate!

5 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu poate sa ramana gravida, decat daca ejaculezi in ea.

| LoveSleep a răspuns:

În primul rând, ai avut o noapte mai încinsă cu tine, dacă te-ai masturbat.
În al doilea rand, nu pricep cum poți să-i bagi degetele în vagin cu spermă pe ele. Nu ai șervețele? Prosoape? Apă?
Și cum a ajuns spermă pe degetele tale? Ai ejaculat în pumn?

Întrebările astea nu mă lasă să dorm nopțile.

| ShelbyGT a răspuns:

Dacă ajungea sperma în ea rămânea gravidă dar asa nu.

| Drolja a răspuns (pentru ShelbyGT):

Cum zice Dorel, dacă ajungea, da, iar dacă nu ajungea, nu. Cum tu nu știi dacă a ajuns sau nu, posibilitățile sunt și da și nu.