| Boom23 a întrebat:

Bună,TPU!
Azi eram cu prietena mea si m-am frecat foarte tare de ea. După 2 secunde a inceput sa imi curgă sânge din abundență din penis si cred ca s-a rupt ața.Dar doar pe jumătate. Jumătate mai e încă atașată.
Am citit ca penisul devine insensibil la stimuli după ce ața se rupe.
Ar trebui sa fiu îngrijorat, chiar dacă mai am jumate?
Dau funda!

Răspuns Câştigător
| jj7700 a răspuns:

Ata nu are nicio treaba cu sensibilitatea, as zice chiar ca incomodeaza si e dureroasa, mai ales daca se rupe. Eu nu am nici ata, nici preput, ca mi le-am scos pe amandoua acum 4 ani (ma incomoda ata si pe mine si nu imi placea cum arata) si nu am nicio problema acum de sensibilitate, dimpotriva, se simte mai bine acum, deci clar nu o sa patesti nimic pe planul asta.

Las-o sa se vindece acum si ai mai multa grija data viitoare. Pe viitor, daca ai fren scurt (ata se numeste fren), ar fi indicat sa faci o interventie chirurgicala minora prin care iti este extirpata ata si apoi preputul se poate decalota liber, fara se te deranjeze la sex. Riscul acum e sa se cicatrizeze si sa se vindece mai stramt decat era, asa ca zic sa astepti sa se duca rana si vezi dupa cat si cum te mai jeneaza.

8 răspunsuri:
| Goete a răspuns:

Du-te la psihiatru

| corbulalbrosu a răspuns:

D.p.d.v. medical, NU ti se va intampla nimic deosebit cu exceptia faptului ca odata cu trecerea anilor vei constata ca ai devenit posesorul unui penis putin excitabil din cauza sensibilitatii scazute. Un penis care in timpajunge sa fie efectiv ''mort'', inert si insensibil. ''Ata'' adica frenul penian, al unui penis SANATOS d.p.d.v medical, ramane INTREG/INTACT intreaga viata in cazul a circa 80-85% dintre barbati cu penisul necircumcis. Daca pana acum nu te-ai informat CORECT, trebuie sa stii ca acea "ata" denumita medical FREN PENIAN, reprezinta de fapt o teava, un fel de tub/teaca constituit din tesut dermic care leaga preputiul (pielea care acopera capul) de partea inferioara a glandului. asa cum este prezentat in urmatorul film educational :
https://www.youtube.com/watch?v=s6on8BsMrsg
Frenul (''capastrul'') ii asigura preputiului o mobilitate limitata, incat acesta sa poata realiza acoperirea si decalotarea glandului. Bineinteles ca frenul ("ata") se poate rupe insa acest lucru se poduce/se intampla numai/doar atunci cand tesutul din care este formata acea teaca/teava, este atinsa de anumite afectiuni sau de o anumita boala si devine slabita si rigida. Frenul penian sanatos NU se rupe niciodata si va ramane intreg, poate putin intins/alungit pe durata intregii vieti. Acest lucru se produce si este valabil in cazul a circa 4 din 5 barbati activi d.p.d.v. sexual pe intreaga durata a vietii lor. Prin ruperea accidentala sau chiar intentionata dar iresponsabila a "atei", respectivul baiat/barbat NU se dezvirgineaza ci devine posesorul unui penis INERT, lipsit de sensibilitate si excitabilitate. Este bine sa stii ca prin acea teaca care este de fapt o "teava/un tub" trece un vas de sange important care iriga suprafata fina si super sensibila a glandului (capul penisului). In cazul ruperii frenului se rupe automat vasul de sange care trece prin interiorul frenului, si drept urmare se intrerupe/dispare irigarea supafetei penisului cu sange. Din acest motiv piele fina care acopera glandul cu trecerea timpului se ingroasa, devine uscata, pielea se zbarceste si isi pierde luciul, elasticitatea, excitabilitatea, dar mai ales cu timpul dispare intr-o foarte mare masura sensibilitatea fiindca dispar senzorii placerii existenti in acea portiune de pielea fina a glandului. Multa sanatate!

| vampyremisa a răspuns:

Nu mai bine mergi tu la urolog, sa iti verifice toate grijile?

| Annastassia a răspuns:

Ti-ai prins pensiul in fermoar de a curs atata sange, sau cu ce l-ai taiat?
Ca de la frecat singur, cum ai declarat, cu siguranta nu s-ar fi intamplat nimic, decat o simpla erectie.

Răspuns utilizator avertizat
| minrest a răspuns (pentru vampyremisa):

Sau sa mai urce un etaj pana la psihiatru, ce zici?

| LoveSleep a răspuns:

Dă-l dracu de penis, îți dai seama ce te-ai făcut de râs? Pff.

| vampyremisa a răspuns (pentru minrest):

Orice il ajuta