|

Buna TPU! Daca am avut un fel de lichid pe penis, de la care eram excitat in parc si am pus degetul pe el si dupa pe vagin in zona de sus, nu in vagin, are cum sa ramana insarcinata?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

,, Daca am avut ""un fel de lichid"" pe penis,?
Ce fel de lichid? aceasta este intrebarea?
Sau ai impresia ca sarcina se poate forma chiar si cu ''pipi''? laughing
NU ne-ai informat/NU ne-ai spus daca fata in acel moment era in PERIOADA FERTILA?
In aceste conditii, tu ai impresia ca se poate da un raspuns? thinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu are cum sa ramana gravida.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Pai de la excitare vine un lichid ( cred ca cel prejaculator). Hai sa zicem in cel mai rau caz. Ca avem lichid prejaculator si am pus mana pe vagin in partea de sus nu in vagin. (E adevarat ca sperma moare in contact cu aerul)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NiculaiMarianTraian):

Citeste raspunsul urmator fiindca si tie iti va fi folositor :
Sperma are in compozitia sa 93-95% apa (plasma spermatica), 2-5% spermatozoizi, 1-2% proteine, vitamine, acizi, diverse minerale, micro si oligoelemente. Spermatozoizii isi petrec intreaga lor viata in interiorul moleculei de apa care reprezinta mediul lor de viata, precum si sursa care le asigura atat hrana cat si energia necesara. Dupa ce se produce ejacularea, sperma intra in contact cu aerul, insa nu si spermatozoizii din continutul sau, fiindca acestia sunt ''inchisi ermetic'' in interiorul moleculei de apa si astfel sunt protejati de mediul aerian. Spermatozoizii pot sa intre in contact cu aerul numai in momentul in care se evapora intreaga cantitate de apa din continut si sperma devine o scoarta uscata. moment in care spermatozoizii mor fiindca a disparut mediului lor de viata. Fiindca in momentul in care ai masturbat ''pasarica'' cu degetele, conform celor afirmate NU a existat sperma pe degetele tale reiese ca este imposibil sa se poata forma o sarcina chiar si daca partenera era in perioada fertila a ciclului menstrual Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NiculaiMarianTraian):

De asemenea te sfatuiesc sa citesti cu atentie si urmatorul raspuns :
Pentru a intelege ce este de fapt lichidul preejaculator, care este rolul si rostul sau, citeste urmatoarele explicatii CORECTE despre acest lichid.
In privinta LICHIDULUI PREEJACULATOR am tot repetat si voi repeta ori de cate ori va fi nevoie tuturor agaricilor ageamii, care in mod gresit vehiculeaza idei, presupuneri si/sau pareri false dar si eronate in privinta lichidului preejaculator. Pentru informarea corecta atat a ta cat si a celorlate persoane care sunt lipsite de cunostinte medicale corecte, trebuie sa afle/sa stie ca lichidul preejaculator este total inofensiv, fiindca rolul sau este cel de a lubrifia glandul penian (capul penisului), cu scopul de a usura si facilita decalotarea (belirea) penisului. Insa principalul sau rost adevarat este cu totul altul si anume : cel de a curata uretra (canalul) penisului de posibilele ramasite ori urme de URINA (acida) ramase in uretra dupa urinare. Lichidul preejaculator are rolul de a inlatura aciditatea din uretra si asigurarea unui mediu cu pH neutru, incat acesta sa fie propice vietii, in situatia in care ar putea sa urmeze o posibila/probabila ejaculare de sperma si atat viata cat si calitatea spermatozoizilor ajunsi in uretra sa nu fie deloc afectata pentru scurta perioada de doar 2-3 ore timp cat este posibil sa ramana in uretra. Doar asa spermatozoizii vor intalni si/sau gasi conditii normale de supravietuire. Lichidul preejaculator este produs de 2 glande specializate denumite bulbouretrale (glandele Cowper) care NU sunt interconectare si NU sunt nici in legatura cu vreo glanda sau vreun organ al aparatului reproducator masculin, adica cele care produc lichidul/plasma spermatica cat si spermatozoizii, sau altfel spus : NU au legatura cu vezicula seminala, cu prostata sau cu gonadele/testiculele. Deci se poate afirma fara teama de a gresi, ca lichidul preejaculator in momentul producerii si deversarii acestuia in uretra penisului, NU are spermatozoizi...2016 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează