| Amy12456 a întrebat:

Dacă eram intr-o perioada fertila și am simulat sexul el având blugi iar eu eram doar in lenjerie intimă, sunt șanse sa rămân însărcinată?

15 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Adica petting. Nu ramai insarcinata dar lui cred ca i s-a lipit lenjeria de penis.

| Joshua8 a răspuns (pentru darrio2007):

Dacă in perioada fertila are loc petting ( iar băiatul e ud pe pantaloni ) iar fata se atinge in toată partea zonei intime se poate?

| darrio2007 a răspuns (pentru Joshua8):

Nu se ramane insarcinata doar de la o simpla „„murdăreală" pe zona intima ci doar daca sperma ajunge la ovulul din interiorul vaginului. De-asta se si face penetrarea penisului in vagin.

| Jassmina a răspuns:

Poate nu ar trebui sa mai simulezi nimic, pana mai cresti si aflii cum se fac copii. Ca prin haine, sex oral sau anal, nu poate ramane insarcinata!

| corbulalbrosu a răspuns:

Orice fata/femeie dar nu numai ea ci la fel si baiatul/barbatul indiferent de varsta lor, care au ajuns in momentul in care apare posibilitatea sa-si inceapa viata sexuala, ar trebui sa cunoasca in mod foarte exact si precis procesul de procreere prin care se poate forma si produce o sarcina. De asemenea ar fi fost bine ca inainte de a intretine jocuri si contacte sexuale neprotejate, sa fii deja corect informata ca pentru a se putea forma o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa existe si sa fie intrunite minim 2 CONDITII, cu precizarea ca cele 2 conditii trebuie sa se petreaca in acelasi timp, adica sa se produca simultan/concomitent :
1-) In primul rand sa stii ca femeile care au ciclu menstrual, pot sa ajunga in situatia de a deveni insarcinate NUMAI/DOAR in cazul in care in urma unei masturbari neglijente sau a sexului intretinut a existat posibilitatea sa ajunga sperma in vagin, cu conditia ca in acel moment femeia sa fie in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, adica in 1-a sau in toate cele 3-4 zile care sunt situate inaintea zilei de ovulatie, sau chiar in ziua ovulatiei. Fiindca doar atunci poate sa exista un OVUL VIABIL in uterul ei care poate deveni o sarcina in urma procesului de fecundare a ovulului de catre un spermatozoid provenit doar din sperma. Deci NU si din lichidul preejeculator fiindca in continutul acelui lichid NU exista spermatozoizi.
2-) SPERMA autentica trebuie sa ajunga/sa patrunda in mod obligatoriu IN VAGIN (indiferent de cantitate), deoarece doar in acest caz si mod, spermatozoizi existenti in sperma vor avea posibilitatea sa treaca din vagin in uter si de acolo sa ajunga in trompele uterine pentru a fecunda ovulul in cazul in care ovulul exista deja in acel moment.
In concluzie chiar daca in acel moment ai fost in perioada fertila a ciclului menstrual actual, datorita faptului ca in conditiile precizate a fost practic imposibil sa ajunga sperma in vaginul tau, se poate aprecia si considera ca in proportie de peste 99% este imposibil sa fi fii in acest moment insarcinata. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca a fost doar o simulare a actului sexual si nu a fost ejaculare in vagin nu poti sa ramai gravida.

| Andreeush a răspuns:

Evident că în astfel de condiții nu se poate forma o sarcină.

| CopilThembel a răspuns:

Nu sunt sanse dar ca sa fie treaba superba trebuia fara haine. Un petting acolo.

Răspuns utilizator avertizat
| Ppaulmmle a răspuns:

Daca s-ar fi putut intampla asta probabil populatia globului ar fi fost de 10 ori mai mare :-))

Răspuns utilizator avertizat
| BuBBlesykeSs a răspuns:

Da, o sa nasti o gecuta laughing)

| Negoiu a răspuns:

Din păcate nu sunt șanse să devii mamă, pentru asta e nevoie de cu totul altceva.

| godinkyz a răspuns:

Nu are nici o legatura, nu poti ramane insarcinata daca sperma nu ajunge in vagin.