anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună TPU! Deci intrebarea mea este :
Sunt intr-o relatie de 4 luni, in primele 2 luni am întrebat-o daca a mai avut vreun un contact sexual si mi-a spus Nu, sunt încă virgină si eu am crezut. In a 4a luna am facut dragoste si nu a sangerat deloc, nu am zis nimic ( cand introduc degetul in vagin încap 3 degete foarte usor) este normal sa ma enervez si daca da, de ce? Rog seriozitate

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu are cum sa fi fost virgina si sa incapa 3 degete si sa nu zica nimic...

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Adry05):

Atat tu @Adry05 cat si @Rux04, fiindca sunteti fete/femei macar voi sa NU fiti ca ceilati baieti sau barbati care au raspuns in mod gresit si incercati sa NU confundati DEFLORAREA cu DEZVIRGINARE, fiindca sunt 2 notiuni cu totul diferite/distincte care NU au absolut nicio legatura intre ele, dar din nefericire majoritate fac confuzia de a le considera ca fiind una si aceeasi notiune, situatie. SanatatE!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poate are himen elastic si nu se rupe asa ușor.

| RoCkKiD a răspuns:

Poti sa te enervezi ca te-a mintit..restul e irelevant.

| Rux04 a răspuns:

Bună, Nu toate fetele sângerează la primul contact sexual. Dar dacă au intrat 3 degete și nu a durut-o eu zic că nu mai este virgină.

| corbulalbrosu a răspuns:

NU ai niciun motiv real care sa vina in favoarea ''enervarii'' tale. Este posibil ca prietena ta sa fi practicat ani si ani masturbarea intravaginala folosind metoda ''degetica'', motiv pentru care diametrul lumenului vaginal sa se fi marit considerabil. De asemenea este cat se poate de posibil ca iubita ta sa se afle in una din urmatoarele situatii :
Datorita faptului ca himenul poate sa aiba nin nastere o structura/constitutia anatomica foarte elastica ceea ce este o particularitatea relativ des intalnita, in astfel de situatii sangerarea din momentul dezvirginarii NU se va mai produce ""in mod obligatoriu"" si de fiecare data/in toate cazurile de dezvirginare. Producerea sangerarii sau lipsa acesteia, depinde de factori diversi printre care cel mai important este cel legat de nivelul de vascularizare a pielitei himenale precum si a faptului ca pielita himenului are o structura/constitutie extrem de elastica. Datorita acestui fapt perforatia existenta in himen din nastere, se poate largi foarte mult fara sa se crape sau rupa si astfel penisul trece prin himen si drept urmare nu are loc nicio sangerarea. Pentru a nu fi acuzata ca n-ai fi fost virgina, situatia ta este descrisa de catre medici specialisti in lucrari bazate pe studii medicale efectuate pe aceasta tema si descrise dupa cum urmeaza :
"Se poate considera ca fiind o situtie cat se poate de normala ca in momentul dezvirginarii sa nu se produca deloc sangerarea si asta din simplul motiv ca pielita himenului este intr-o extrem de mica masura vascularizata situatie intalnita in cazul a circa 47% dintre fete/femei. De asemenea in cazul a circa 11% dintre femei himenul se rupe inainte de actul sexual de dezvirginare deoarece pilita himenului din nastere a fost extrem de subtire si s-a putut rupe din diverse alte motive asa cum este descris in mod profesional/medical in revista stiintifica Descopera.ro din care am extras urmatorul fragment :
""Adesea în trecut, dar şi în zilele noastre, este cerută dovada virginităţi unei fete, iar legat de acest aspect s-au dezvoltat numeroase obiceiuri legate de momentul deflorării. Situaţia a dus mai ales in trecut chiar si in zilele noastre la numeroase drame, cu atât mai mult cu cât conform studiilor medicale,
-- doar 42% dintre femei se nasc cu un himen care poate sângera în momentul deflorării.
-- la circa 47 % dintre femeile lumii, himenul este foarte flexibil şi se rupe relativ târziu mult după primul contact sexual, uneori abia in momentul nasterii primului copil,
-- în schimb în cazul unui procent de 11 % dintre femeile rămase, himenul acestora este atât de subţire încât se poate rupe cu uşurinţă în timpul unor mişcări ample de deschidere a picioarelor, la : balet, spagat, gimnastica, la practicarea excaladei/a catararii sau alpinismului, la practicarea ciclismului, sau spre exemplu în timpul efortului intens depus la sport sau în urcarea unui munte."
Prietena ta se situeaza intre cele care pot fi acuzate pe nedrept de o fapta inexistenta fiindca inca foarte multor persoane le lipsesc cele mai elementare cunostinte si informatii in aceasta privinta. Ar fi indicat ca mai intai fiecare sa citeasca si sa se informeze corect si doar pe urma si doar daca au argmente clare, certe si corecte sa lansezi acuzatii mai mult sau mai putin fondate. Multa sanatate!
http://realitateadamboviteana.ro/de-ce-nu-ne-mai-plac-virginele/

| mihai69 a răspuns:

Și de unde știi că nu a băgat singură vibratoare sau dildo-uri la greu? Faptul că are un vagin pregătit de sex nu înseamnă musai că s-a și futat deja.
Oricum, dacă pentru tine e mai important ca femeia să sufere la prima intromisiune decât să se simtă bine... caut-o pe aia din „50 shades..."

| Andreeush a răspuns:

E normal să te enervezi fiindcă te-a mințit.

| Plato a răspuns:

Treaba sta in felul urmator:
- NU este obligatoriu sa sangereze, chiar daca e virgina.
- Insa faptul ca nu a avut nicio durere, in conditiile descrise de tine, adica... era spatiu berechet... cam inseamna ca nu prea era virgina.

E foarte normal sa te enervezi, ai fost mintit. Eu n-as ierta-o, dar tu fa cum vrei.

| ShelbyGT a răspuns:

Sustinea ca e virgina? Daca nu zicea au au la penetrare. cum sa mai fie virgina? rolling on the floor)

| SADBOI1111 a răspuns (pentru ShelbyGT):

Dece râzi zi-mi si mie sa rad cu tine?

| ywar a răspuns:

Auzi, zic si eu ca simplu cetatean: nu ar fi mai bine sa bagi toata mana? Eu cand ma imbat ii bag toata mana si zice ca-i place.
Daca nu vrea, ii mai dau si batute.

Răspuns utilizator avertizat
| Ivanescucristina a răspuns:

Serios nu era. plus că dacă era virgină cum pretindea se lasa mai greu nu se culca asa devreme cu tine laughing)

| ursul2002 a răspuns:

Nu mai e virgină frate,
O fată virgină, când ii bagi un deget o doare si la ea 3 degete si nu o zis nimic... e clară treaba