|

Bună TPU!

Eu si iubitul meu am facut-o azi pentru prima oara, insa, la un moment dat, cand a incercat sa introduca penisul, s-a auzit un fâșâit al prezervativului. E posibil sa se fi spart? El a spus ca l-a verificat dupa si cica nu ar fi spart, insa vreau un raspuns de la persoane experimentate.

O alta intrebare ar fi: daca iau pastila de a doua zi, trebuie sa iau una sau mai multe? Si daca doar una, imi poate da de la farmacie una singura sau o cutie intreaga?

Dau funda!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pastila contraceptiva sau de a 2-a zi asa cum mai este denumita, se foloseste DOAR in cazul in care actul sexual ''ESUAT'' sau ''CU PROBLEME'' a avut loc in una din cele 4-5 zile apartinatoare de PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual. Pastila contraceptiva numita Escapelle este 1 singura pastiluta, iar cea comercializata cu denumirea de Postinor2 este formata din 2 pastilute care se administreaza (inghit) intregi la un interval de FIX 12 ore intre ele. Daca NU a ajuns sperma in vagin si daca actul sexual NU a fost intretinut in perioada fertila a ciclului, folosirea acestor pastile reprezinta o grava si crasa IRESPONSABILITATE asumata cu buna stiinta. Multa sanatate!

| explică (pentru corbulalbrosu):

Menstruatia mea e complet dereglata, asa a fost dintotdeauna, nu am cu sa stiu cand este perioada fertila sau nu, dar multumesc de raspuns!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Pastila de a doua zi se ia una singură o dată la vreo 7-8 luni. La farmacie o să îți dea doar una, nu mai multe sau o cutie. Numai una singură costă în jur de 80-100de lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Doar el știe dacă s-a spart sau nu. Este posibil. Nicio metodă contraceptivă nu este 100% sigură.
Trebuie sa iei mai multe pastile. Clar, la cutie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pastila de a2 a zi se dă de la farmacie singura (1 buc) si costa in jur de 100 de lei se ia doar o singura data la 6 luni, de 2 ori pe an, nu de mai multe, ea te poate ajuta doar in cazul in care a ejaculat in interior ca sa nu ramai insarcinata, insa de alte boli cu transmitere sexuala nu te poate proteja. Trebuia sa il verifici tu ca sa fii mai sigura ca nu a fost spart. Multa sanatate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează