Daca nu se face educatie sexuala in scoala n-ai la ce altceva sa te astepti. Si oricum, n-ar trebui sa judeci pe cineva pentru ca nu stie ceea ce stii tu. Daca nu poti sa spui ceva FOLOSITOR atunci NU O FA! Si de tine se poate rade la fel de zgomotos pe cum vrei tu sa se rada de altii.
Ideea nu era de ras ci pur și simplu un user apărut azi care după părerea mea a pus o întrebare doar să fie pusă
Si nu poti raporta aceste lucruri fara sa faci mare tam-tam? Gandeste-te ca in spatele acelei intrebare poate fi o situatie ADEVARATA si o intrebare SINCERA de care tu razi si faci MISTO aiurea.
Nu fac mișto dar încurajez lumea sa se informeze
Nu stii ceea ce nu stii.
Copiii astia (ca sunt copii) sunt lasati de capul lor, parintii nu ii invata, scoala nu ii invata. Ti se pare ca online-ul ii invata? Ei cred ca sexul e asa, ca buna ziua.
Nici când făceam eu școală nu era educație sexuală in învățământ.dar sa spui că ramai însărcinată prin haine deja nu mai are legătură cu școala
La anatomie, nu ati avut o ora speciala in care profesoara v-a separat baieti si fete ca sa poarte o discutie cu voi?
Nici macar atat?
Nu.era anatomia și atât.dar cum am zis sa ramai însărcinată prin haine... mâine apare careva să întrebe dacă se poate rămâne însărcinată prin wifi.
Eu credeam că ia spart careva parola și vrea să îl denigreze că e cu filetul pe stânga