| superpissy40 a întrebat:

Buna TPU.
1.In viziunea voastra, cum arata sufletul pereche? Si prin ce se deosebeste de "twin flame"?
2.Cum vedeti voi notiunea de "sex" si in ce masura are importanta intr-o relatie? Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Suflet pereche, inseamna ca ai gasit persoana care te iubeste asa cum o iubesti si tu, sincer, adevarat si sunteti compatibili unul cu celalalt.
Sexul vine intotdeauna DUPA ce ne indragostim, fiind doar o completare la relatie, care cimenteaza relatia.

Daca sexul primeaza intr-o relatie, atunci nu mai este relatie de dragoste, ci una cu beneficii, care se va rupe cu prima ocazie cand se gaseste altceva/altcineva mai bun, fiindca in asemenea relatii nu investesti sentimente, doar iti satisfaci organele sexuale, cu ce gasesti la acel moment.

9 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

1.Sufletul pereche este asemuit, subconștient,cu părinții noștri sau cel puțin eu asa vad lucrurile.
Daca noi am avut niște părinți buni,care ne-au ascultat,ne-au oferit tot ce am avut nevoie sau daca dacă părinții au fost indisponibili,ne-au agresat,abuzat, certat din nimicuri, nu ne-au oferit atenția necesară, vom căuta aceste "calități" in sufletul pereche, pentru că pentru noi persoanele care ne oferă acele lucruri, sunt considerate suflete pereche pentru noi.
Nu degeaba se spune că relația părinte copil este esențială în primii ani de viață.De obicei băiatul sta cu mama, iar fata cu tata.
Ei au nevoie de niste exemple de mici pentru a se dezvolta armonios și pentru a-si alege un parter potrivit.
2.Sexul este destul de important în viața oricărui cuplu,iar faptul că unii nu recunosc,sunt doar ipocriți.
In primele etape ale relației evident că sexul va juca un rol esențial în autocunoaștere, cunoașterea partenerului, dezvoltarea încrederii.
Bine,de la un timp sexul nu va mai conta atat de mult pentru că,ce sa vezi,anatomic,nu putem face sex o viață, iar de la o vârstă înțelegi că iubirea, căldura cu care ești primit, respectul, încrederea, siguranța și loialitatea fac mai mult decât o partidă de sex.
In viziunea mea sexul consta în autocunoaștere și cunoașterea partenerului, preludiu și plăcere*tuse* cred că ar fi mai multe de zis, dar nu mai știu ce să zic sad

| VoidEternal a răspuns:

De cate ori mai pui intrebarea asta cu cat de important e sexul intr-o relatie?

Numai eu ti-am raspuns de vreo 3 ori. Incerci sa te convingi ca nu e important? Nu o sa reusesti.

| anonim3248 a răspuns:

Pentru ca 2 să fie sufletul pereche trebuie să fie frumoși amândoi.

| anonim3248 a răspuns:

Sexul într-o relație e important pentru amândoi.

| Drake21 a răspuns:

Este o conexiune privata care te impinge spre taramuri necunoscute fara frica de ceva de anume, unde lumina poate orbi si intunericul sa copleseasca, dar prin astea tot iei ceva, prin intuneric vezi m ai greu dar castigi m ai usor, prin lumina vezi usor dar castigi m ai greu

| Drake21 a răspuns (pentru Drake21):

Pe drum, vei simti ca este toxic si absolut ingrozitor. Uneori, va parea ca este tot ce nu ti-ai dorit niciodata de la o relatie, intr-adevar eu sunt luminos si simteam chemarea intunericului, o fi vrajitoare rolling on the floor)))) dar merita cica nimic in lume nu se compara cu acea conexiune

| MAteiLaAjutat a răspuns:

1. O persoana iubitoare.
2. Mare.

| TudorDD a răspuns:

Sufletul pereche e un vis care nu exista. Ori sunteti doi oameni maturi si stiti ce vreti si sunteti mereu sinceri, ori adio. MATURITATE, HOTARARE, Acceptare a tot ceea ce se intamplă, ca o persoana se poate schimba si cine stie la ce se ajunge? Apoi CURAJ! Iar sexul e metoda cea mai frumoasă prin care sa te bucuri de iubirea din cuplu cu persoana aia, dar cat de important sau cat de des, depinde de nevoile fiecaruia. Sexul poate exista si inainte de relatie, lumea, viata, sunt prea diversificate si mistice ca sa zicem noi ca asa e bine si asa nu e bine. "Incurcate sunt caile Domnului!" - ca o glumă. Un sex bun cu persoana iubita e lucrul care te face cel mai mult sa simti ca traiesti.

Întrebări similare