| Gabitaancutaelena a întrebat:

Bună TPU, iubitul meu vrea sa incercam anal! Dar nu știu cum sa ne protejam și cum sa curăț anusul înainte de penetratre niște sfaturi va rog cine a mai încercat

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

SEX ANAL nu se intretine/practica/face in joaca asa cum se pare ca aprecieaza majoritatea celor neavizati deoarece necesita o anumita pregatire, care practic este destul de greu de realizat. Din acest motiv NU este recomandat sa se intretina doar asa "pe fuga". Trebuie sa recunoastem vrem nu vrem, ca anusul nu este o zona a corpului pe care femeile nu prea accepta sa o exploreze impreuna cu partenerii lor. Mai ales dupa eforturile numeroase pe care le fac pentru a fi frumoase, ingrijite si pentru a mirosi frumos tot corpul lor. Iar sexul anal poate sa distruga foarte usor aceasta imagine! Totusi, pentru asta exista dusul anal (clisma) cu ajutorul caruia se goleste colonul de fecale, procedeu cu scopul de a igieniza si a crea locul in care urmeaza sa patrunda penisul. Este recomandat sa fie efectuata clisma intotdeauna inainte de fiecare repriza de sex anal, pentru a evita situatiile neplacute cum ar fi manjirea penisului cu fecale. Ca sa nu se produca o asemenea intamplare/situatie jenanta si pentru a beneficia de un sex anal de calitate este nevoie in primul rand sa-ti faci clisma pentru golirea si igienizarea colonului.
De asemenea este nevoie sa folosesti lubrefianti de calitate deoarece anusul si colonul nu produc secretii lubrefiante la fel cu cele produse de vagin si fara o foarte buna lubrefiere sexul va fi intotdeauna foarte dureros.In cazul in care partenerul are un penis viguros si nu foloseste prezervativul, atunci in acele cazuri fara o lubrefiere adecvata si in urma unei penetrari mai in "forta" exista riscul sa se produca/apara fisuri anale, foarte dureroase, care se pot infecta foarte usor, insa se vindeca foarte greu. Din acest motiv, practicarea sexului anal in mod constant necesita multa pregatire si cateva materiale strict necesare cum ar fi; un irigator, solutii speciale folosite pentru spalarea colonului, lubrefianti, prezervative, etc. Insa daca este vorba doar de un sex anal simplu intretinut cu rol de satisfacere a unei fantezii sexuale se poate si fara o pregatire adecvata insa riscul de a se manji cu fecale madularul partenerului nu se poate exclude, intotdeauna va exista o asemenea posibilitate deloc placuta, dorita si din acest motiv este absolut necesar sa fie folosit prezervativul. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Lasati sexul anal si faceti sex normal(vaginal). Acesta este sexul cel mai placut si care duce la placeri de neuitat.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Ce expuse de corbulalbrosu sunt foarte bine precizate.
Cu toate acestea as mai preciza ceva:
1. Cu 3-4 ore inaint sa iei macar un saprosan, daca nu doua.
2. Acum un lucru care nu le prea place barbatilor care fac sex anal partenerei:
a) Este necesara prelucrarea pentru incalzire si destindere a anusului.
- introducerea unui deget, apoi doua cu unguent din ambudenta si rotirea in anus;
- masarea intrarii in anus cu degetele cu unguent;
b) Introducerea penisului incet si chiar cu opriri pentru ca anusul sa se acomodeze cu penisul.
3. Barbatul sa se supuna la ceea ce zice femeia.
4. Mangaierea continua a partenerei.
5. Pozitia cea mai lejera este cea a cainelui.

| sexosul69420 a răspuns:

Nustu din astea incearca sati bagi un cucumber an cur