Pt problema cu ciclul, mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.
Daca tot mergi la medic, roaga-l sa-ti explice cum se fac copiii, sa-ti spuna despre planificarea familiala si cum te poti proteja de boli cu transmitere sexuala.
Multumesc! M-am programat si sper sa nu fie ceva grav, pentru ca eu am mai avut probleme cu ciclul, am luat medicamente dar acum nu își mai fac efectul
Doamne ce lume cretină, ori intrebarea este pusa la mișto ori chiar esti cu dereglari pshihice cum poti crede ca un vibrator te poate lasa insarcinata? Doar relatiile sexuale te pot lăsa gravida nu vibratoarele, penisul bagat in vagin si daca exista ejaculare atunci ramîi gravida, altfel nu. Ce varsta ai 12? Numai arunca banii pe teste de sarcina nu esti gravida esti doar nebună
Daca nu ati facut sex delic nu ai cum sa ramai insarcinata. Daca chiar va iubiti, casatoriri-va si faceti-va inainte teste de boli sexuale, ca sa stiti cum stati.si noi ne-am casatorit ca studenti. Dumnezeu are grija si de copiii neprogramati, cine se increde in El nu ramane flamand, nici El nici copiii lui.
Copii se fac prin recombinarea cromozonilor celulelor sexuale ale unui barbat si unei femei; asa ca nu poate sa faca copii vibratorul, chiar daca e unul performant, cu leduri, viteze si mai multe moduri de vibratie. Daca iubitul tau foloseste o jucarie de latex, crezi ca ramane aia gravida? Exista un singur caz documentat al unei nasteri fara contributia unui barbat, dar relatarile sunt la multi ani de la eveniment si sunt contradictorii, cazul lui Isus din Nazaret.
Daca a reusit Maica Domnului, tu de ce sa nu reusesti sa faci copii fara sex; in plus fata de ea ai si vibrator. Acum hai sa vorbim serios, ca metoda de contraceptie poti sa folosesti vibratorul in fund; nici o femeie nu a ramas gravida in urma sexului anal.
Retard mintal!
Cati ani poti avea incat sa nu fi auzit de prezervative?
Cat de inapoiata poti fi incat sa crezi ca ramai insarcianta cu un obiect?