Depinde cand in Iunie dar cel mai probabil ai trecut de cele 12 saptamani, implicit de perioada de gratie pentru avort.
Orice ai face de acum o sa afle, pentru ca sarcina va continua si in curand o sa se vada. Ar fi bine sa ii spui cat mai repede ca sa poti merge la controlae incat sa nu te trezesti cu probleme. In functie de ce decideti poti pastra copilul sau il poti da spre adoptie.
Faptul e consumat. Relatia cu mama ta nu e buna acum, dar gandeste-te cum va arata cand vei naste. Mergi la ginecolog cu mama sau cu alta ruda. TREBUIE sa ii spui mamei tale. Poate te va cearta, te va bate, aia e. Tot copilul ei esti. Nu sta asa pana faci 9 luni de sarcina. Singura ta solutie e sa mergi la ginecolog. In niciun caz sa nu te apuci sa iei de capul tau pastile. Nu ai idee cat de periculoase sunt. De morala oricum nu vei scapa.
1. Documenteaza-te inainte sa faci sex, mai ales ca ai o varsta frageda.
2. Tu la varsta asta crezi ca esti foarte matura, dar uite ce s-a intamplat: o sarcina nedorita. Vrei sa fii copil cu copil? Daca nu, atunci mergi la ginecolog cu un adult, ca esti minora.
3. Ardea casa daca nu faceai sex? Nu, dar probabil asta inseamna "iubirea" in relatie pentru tine. Observ ca multe adolescente ca tine au probleme in familie si cauta alinarea, afectiunea in bratele "iubitilor". Nu mai crede ca tot ce zboara se mananca (vorba vine). Sa fii neinformata cu netul la nas nu e bine. Gandeste-te la consecinte inainte sa actionezi. Si nu e vorba doar de sex, ci de orice actiune pe care o faci.
4. Din lectia asta va trebui sa intelegi ca trebuie sa te protejezi. Iti recomand sa lasi actele sexuale si sa te ocupi de scoala. Sex vei face toata viata, ai timp. Invata acum sa ai mai tarziu un job decent.
* Doar din faptul ca oferi funda reiese ca esti foarte imatura. E o problema serioasa un test de sarcina pozitiv la doar 14 ani. Nu e de joaca. Viata ta poate fi in pericol. Vorbeste cu mama, cu familia ta despre asta.
Strabunicile si stra-strabunicile tale la ce varsta au facut copii? Rade ciob de oala sparta!
Nu cred asta e o gluma proasta
) esti mai ceva ca tiganii la 14 ani auzi, ce e mai nașpa e ca jegosul ăla inconștient o sa te lase cu ochii în soare
Nu stiu daca e pe bune intrebarea, dar dacă vrei sa faci avort o sa ai nevoie de acordul părinților
) ca tu esti minora, asta în caz că iti vine în cap vreo de n-ar află părinții
) sa iti iasa din cap asta
Unele sunt atât de proaste încât nici "curve" nu le poti numi.....ca alea barem se protejeaza
Https://musingsofabirthmom.com/2015/12/10/mary-did-you-know/
Și fiul meu mai mare e adoptat pentru că mama lui naturală avea 17 ani și locuia cu mama ei care nu avea locuință proprie și locui a cu concubinul ei care a spus că destul a primit=o cu fată cu tot și nu mai primește și un copil. Așa că la 5 zile l=a părăsit, a ajuns la o fundație unde lucra soțul meu și de acolo l/am luat noi.Eu nu am întâlnit/o dar asistentele sociale de la fundație au spus că nua vrut să facă avort pentru că a vrut să dea copilului ei măcar darul vieții. Fiul meu a spus că a iertat=o că l/a părăsit și că atuci când o va întâlni îi va spune că o iubește. Te încurajez din tot sufletul în primul rând să nu faci avort, să nu omori un copil care nu are nici o vină. În primul rând contează dacă tatăl copilului e dispus să te ajute.Mai sunt fete care s/au căsătorit la 15 ani și au crescut copiii pe care i=au născut. Dacă el nu vrea să/și asume răspunderea, chiar dacă ți=e greu ar trebui să vorbești cu mama ta, chiar dacă se supără poate e dispusă până la urmă să te ajute cu creșterea copilului. Dacă nu sunt fundații care primesc fete însărcinate și le asistă pe perioada sarcinii și pot sta acolo o perioadă și după naștere.E celebru în România părintele Tănase care a primit și primște sute de fete însărcinate. Sunt și alte fundații, dacă te interesează îți scriu pe privat adrese. Dacă faci avort devii mama unui copil pe care tu l/ai omorât și duci cu tine această povară o viață întreagă.