|

Buna TPU! Sunt o fata de 15 ani care are o relatie de un an cu acest baiat. Tinem foarte mult unul la altul si ne iubim. Pana acum nu am facut nimic, dar amandoi aducem vorba cat de mult am vrea sa se intample. Nu vorbesc de sex, vorbesc de blowjob sau degete. Vreau sa fac asta si el vrea la fel, doar ca nu stiu ce sa fac, daca este ok. Am senzatia ca sunt mica, dar simt ca sunt si destul de mare. Ce parere aveti, sa o fac sau nu?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Tinerilor adolescenti, care sunt in situatia voastra le este indicat si recomandat sa incerce sa practice PETTING-ul, adica sexul ''surogat''. Aceasta activitate sexuala denumita petting, se poate considera, aprecia ca reprezinta un excelent inlocuitor al sexului real. Insasi din definitie reiese ca acest cuvant "petting" provine din englezescul "to pet" si inseamna a mangaia si a dezmierda. De fapt, petting-ul corect executat inseamna un pic mai mult deoarece reprezinta totalitatea sarutarilor, atingerilor, mangaierilor etc. extinse pe intregul corp in vederea excitarii locurilor/zonelor erogene ale partenerului. In timpul petting-ului totul este permis, adica chiar si cunilitia (linsul "pasaricii") cat si sexul oral, insa este interzis cu desavarsire intretinerea sexului real, adica penetrarea vaginala. Petting-ul reprezinta totalitatea jocurilor erotice si sexuale si din acest motiv este cea mai tandra, frumoasa si pasionala activitate in care poti sa incerci orice iti face placere cu conditia sa reusesti sa respecti regula de baza, de a nu depasi limita obligatorie impusa; se permit toate perversiunile si/sau fanteziile sexuale adica totul... mai putin penetrarea. Prin petting se intelege practicarea tuturor actiunilor la care pot recurge cuplurile de adolescenti care inca nu si-a inceput viata intima, dar care cauta totusi sa-si provoace reciproc placere sexuala care sa se finalizeze prin orgasm si ejacularea. Petting-ul este o forma de provocare a placerii sexuale la care apeleaza tinerii care inca nu si-au inceput viata intima, sau altfel spus, petting-ul se considera a fi un joc erotic (soft sau mai hard, dupa numarul de haine pe care le pastreza tinerii pe ei...), a carui scop final este obtinerea placerii maxime. Altfel spus, petting-ul se doreste a fi alternativa aproape reala a actului intim sau sexual pentru tinerii virgini, fiind de fapt o alternativa de "sex surogat" pentru cei ce vor sa-si pastreze (inca!) virginitatea. Succes si satisfactii in cazul in care vei accepta sa practicati asa ceva. Multa sanatate!

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Si tu lasi niste straini sa-ti dicteze ce sa faci? Faci ce vrei, e viata ta.

| a răspuns:

Daca vorbiti de blowjob, vorbiti si de cunlingus (sex oral la fete) ca asa este normal.
Daca el vrea sa i se faca sex oral, este normal ca si tu sa-i ceri acelasi lucru, dar nu cu degetele ci cu limba, ca atunci acnd folositi mana si degetel, se cheama masturbare, nu sex oral.
Poate totusi este bine sa mai asteptati cu sexul oral, ca sunteti totusi prea micuti.

| a răspuns:

Mai asteapta macar pana pe la 18 ani.

| a răspuns:

Amândoi vă doriți; știind că nu are nicio repercursiune negativă asupra voastră nici asupra altora nu văd de ce nu ați face-o, și nici nu vad de ce v-ar interesa părerea altora

| a răspuns:

Nu. asta doar va stimula acea pofta de sex si nu veti ramane doar in stadiul actual.

| a răspuns:

Eu consider să o faceți când amândoi sunteți pregătiți. Nu insista și nu îl lăsa nici pe el să insiste. Când va veni timpul să vă protejați, asta e chiar important. Baftă