|

Buna TPU! Toata luna August a fost cam aiurea pentru mine.Fosta mea iubita, de acum 6 ani, mi-a scris, mi-a scris ca e in tara.Am stabilit sa ne vedem intr-o zi random.Am mers la ea acasa(parintii ei ma stiu)in fata portii ne-am pupat ca rudele la priveghi(gen pe obraz de 2x).Am mers cu masina mea pana la un loc mai indepartat.Nu a fost nimic serios, doar ca eu eram fascinat de frumusetea ei, care a ramas la fel.Din a 2-a seara a inceput tot,am facut multe,a fost totul natural,like animalshappy.Din aceea seara ne-am 'vazut' constant, adica o zi nu, trei da, stabileam pe mess intalnirile. Dar nu era ceva gen curva sau altceva, vorbeam zilnic la telefon, ea acum e plecata si inca ma suna, imi zice cum e in relatia ei si ma suna cand e singura si poate vorbi.Chestia e ca simt ca ea e singura mea iubire si nu pot vorbi cu alte fete, situatia mea sociala s-a prabusit mult, dar ea are o relatie de 6 ani.Ma simt foarte nesigur si fara ajutor(cand scriam post-ul asta,ea mi-a zis ca intr-o saptamana e in tara). Nu stiu ce sa fac, nu stiu ce vreau, imi e greu sa o iau de la capat cu altcineva, cine intelege, intelege.Help!

7 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Salut!
Nu cred ca esti pregatit sa citesti adevarul.Dar, totusi:esti "prieten cu beneficii".Iti convine asa?
Cand te mai intalnesti cu ea intreab-o cum vedea ea relatia vostra.Care este viitorul relatiei vostre?
Statistic:sunt mai multe femei in lume decat barbati.Deci,statistic,poti gasi o alta fata.Stiu ca nu poti comanda inimii, dar e pacat sa astepti niste frimituri de la ea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu stiu ce sa fac, nu stiu ce vreau.
Voi doi ați fost un pic animale, ceea ce este normal după legea junglei.
Ea are o altă relație de 6 ani. După legea oamenilor și a junglei?
Așa că, dta în continuare asta trebuie să te clarifici cu tine și cu ea, ce vrei să faci, ce vrea ea să facă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Daca tie iti place sa lingi acolo unde altul si-a batat nasul impacate cu ea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai daca ea nu simte acelasi lucru pentru tine, nu are rost sa stai focalizat pe asta. Sunt n fete frumoase, nu casuna pe una in prostie. Stiu ce simti dar constientizeaza ca nu e ok asa, altfel iti faci rau si nu are sens, nu sa tii doliu acum pentru una. O sa treaca si de la sine chestia asta pana la urma. Alt sfat nu stiu daca ti se poate da. Adica practic tu stai dupa una care nu te vede la fel de important cum o vezi tu pe ea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează