| Suka_8621 a întrebat:

Buna TPU

Tot vad pe facebook la 'Relationship Status' 'In an open relationship' sau, in romana, 'Intr-o relatie deschisa'.

Intrebarea mea este urmatoarea :

Ce inseamna o relatie deschisa?

Ma refer in contextul de mai sus.

Care este diferenta intre o relatie si o relatie deschisa?

3 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,exista relatii deschise si relatii mai serioase...pai,de obicei cand un cuplu este in relatie deschisa,inseamna ca relatia e mai libera,nu au obligatii unul ata de altul,compromisuri,fiecare are libertate sa faca ce vrea,pe cand atunci cand relatia e mai serioasa lucrurile se cam schimba.
Cand relatia e deschisa nu e stres.
Eu am o relatie serioasa cu prietenul meu,deci ne vedem regulat,punem conditii,etc,dar daca as avea o relatie deschisa,ne-am vedea cand, cum, nu ne-am lua la intrebari.Depinde acum de fiecare, unii au pe langa si pe altcineva.

| andreea_6675 a răspuns:

Cand la fb apare "intr'o relatie deschisa", inseamna ca respectivul/respectiva e dispus/a sau doreste sa inceapa o relatie cu cineva. cred ca e tradus aiurea in romana. in engleza "open relationship", s'ar traduce mai pe romaneste "in cautare"laughing. in niciun caz nu se refera la o relatie mai libera. intr'o relatie se refera pur si simplu la faptul ca tipul/tipa este intr'o relatie normala.

| andutza_2277 a răspuns:

Adica nu e ceva foarte serios, ca si cum ai prieten/a dar nu e nimic serios intrevoi, u vb cu alti baieti, el lka fel sa nu neaparat.

deci nu e nimic foarte serios
funda plis. am nevoie