| Simplegirlbb a întrebat:

Buna TPU, trebuia sa imi vina menstruatia pe 7 iunie, am facut pe 10 test de sarcina si a iesit negativ. Am avut doar contacte sexuale protejate, ne-am protejat cu prezervativ si nu s-a spart niciunul de la ultimul ciclu. De fapt, inainte de ultimul ciclu s-a spart o singura data, dar a ejaculat afara. El e absolut sigur ca e imposibil sa fiu insarcinata.
Mi-am mai cumparat teste de sarcina diferite firme, pe care inca nu le-am facut. Il mai astept pe 'domnul ciclu' saptamana asta. Iar saptamana urmatoare merg la medic. O parere? Ati mai patit sa intarzie asa mult?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pornirea menstruatiei poate sa intarzie uneori chiar si 7-10 zile din cauza unor dereglari hormonale care s-au manifestat pe parcursul ciclului menstrual. Din acest motiv pe baza celor prezentate si precizate se poate exclude aproape intotalitate orice posibilitate de a se fi format si de a exista o sarcina instalata in uter. Testul trebuie repetat peste 4-5 zile fiindca doar in acel caz poti sa fii sigura de rezultatul obtinut. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| MademoiselleCosmina a răspuns:

Da,am patit. Mergi la medic si vezi ce spune, fa-ti si o ecografie transvaginala.
Testul l-ai facut dupa ce au trecut 21 de zile?

| Simplegirlbb explică (pentru MademoiselleCosmina):

Eu am ciclul la 30 de zile. La ecografía abdominala nu s-ar vedea o eventuala sarcina?

| MademoiselleCosmina a răspuns (pentru Simplegirlbb):

Ba da, dar trebuie sa fie mai avansata.
Ti-am zis de ecografie transvaginala, deoarece s-ar putea sa ai alte probleme de sanatate care iti intarzie menstruatia, nu neaparat sarcina.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Simplegirlbb):

Acum 17 ore | Simplegirlbb explică (pentru Tina188):
Eu am ciclul la 30 de zile. La ecografía abdominala nu s-ar vedea o eventuala sarcina?
Fiindca in acest moment daca ar exista o sarcina acesta ar avea varsta in jur de maxim 3 saptamani si in acest caz totul s-ar reduce la o simpla celula inca microscopica. De asemenea si posibilitatea de a observa macar sacul gestational in acest moment si mai ales asta sa se realizeze printr-o ecografie abdominala este extrem de mica spre imposibila. Multa sanatate!