|

Buna TPU. Va rog sa nu jigniti, am mai intrebat odata lucrul acesta dar sunt foarte speriata! Azi eu si iubitul meu ne-am "jucat" daca pot spune asa. Nu am avut contact sexual,(eu nu am avut niciodata) dar el a frecat-o de mine cu varful, fara sa si de-a drumul,(si-a dat drumul dupa 15 min) cred ca a avut lichid preejaculator, pot ramane insarcinata? (Ultima menstruatie a fost pe data de 29 ian si s-a incheiat pe 2 feb-aplicatia imi spune ca sunt in perioada mare de fertilitate) VA ROG FARA JIGNIRI! FAU FUNDA

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Orice fata/femeie dar nu numai ea ci la fel si baiatul/barbatul indiferent de varsta lor, care au ajuns in momentul in care este posibil sa-si inceapa viata sexuala, ar trebui sa cunoasca in mod foarte exact si precis mecanismul de formare/producerea a unei sarcini. De asemenea ar fi fost bine ca inainte de a intretine un contact sexual neprotejat, sa fii deja bine informata ca pentru a se putea forma o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa existe si sa fie intrunite minim 2 conditii, cu precizarea ca aceste 2 conditii trebuie sa se petreaca in acelasi timp, adica sa se produca simultan/concomitent si anume :
1-) In primul rand orice fata/femeie care are ciclu menstrual, poate sa ramana insarcinata NUMAI/DOAR in cazul in care masturbarea ori sexul in urma caruia ar putea ajunge sperma in vagin, este intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, adica in 1-a sau in toate cele 3-4 zile situate dinaintea zilei de ovulatie, sau chiar in ziua ovulatiei atunci cand exista deja un OVUL VIABIL in uterul ei incat acesta sa poata fi fecundat de catre un spermatozoid provenit din sperma si NU din lichidul preejeculator fiindca in acesta NU exista spermatozoizi.
2-) Printro anumita modalitate, dar indiferent care ar fi aceasta, SPERMA trebuie sa ajunga/sa patrunda in mod obligatoriu IN VAGIN (indiferent de cantitate), deoarece doar in acest mod spermatozoizi existenti in sperma vor avea posibilitatea sa treaca din vagin in uter si de acolo s ajunga in trompele uterine pentru a fecunda ovulul in cazul in care ovulul exista deja in acel moment.
Sper sa fi inteles in ce mod se poate forma o sarcina si de asemenea ca acesta poate lua nastere numai in cazul in care in urma sexului sau a masturbarii ajunge in mod absolut sigur spema in vagin intr-o zi a perioadei fertile.
Multa sanatate!

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Cand esti speriata, eviti sa te joci cu focul ca sa nu te arzi.
Din pacate, nimeni nu-ti poate garanta siguranta ca nu esti insarcinata. Accidente se intampla, maia les cand esti in perioada fertila, iar daca baiatul a avut o ejaculare in prealabil, atunci se poate intampla si neprevazutul.

| a răspuns:

"sa si de-a drumul"? Serios! Fa sex cu cartea de gramatica. Nu e jignire, e un adevar.

| a răspuns:

Nu va jucati cu lucruri care pot duce la dezastre, din punctul meu de vedere a fost doar vorba de inconstienta.

| a răspuns:

Nu

| a răspuns:

Nu se intampla nimic stai linistita, dar totusi mi ai facut pofta?