|

Buna TPU. Vreau sa ma lamuriti pentru urmatoarele situatii.Deci eu cu iubitul meu am mai avut jocuri sexuale(si-a bagat degetele in vagin, etc) si odata a fost un accidentel sa isi atinga pentru o secunda capul penisului de vaginul meu(mai multe detalii sau pe profilul meu, la o intrebare pusa).Am fost la mare 4 zile si in seara dupa ce am ajuns de la mare,mi-a fost rau, greata, am vomitat de 2 ori.Aceasta greata a continuat pana in ziua de azi.(am venit ieri de la mare)Mentionez ca ciclul mi-a venit ultima oara pe 19 iulie si a durat 7 zile, am ciclu neregulat."jocurile acelea" s-au desfasurat in perioada 24 iulie-13 august (nu in fiecare zi). Oare sunt insarcinata? Test de sarcina planuiesc sa iau mai tz, vreau sa aud si parerea voastra! Va rog, fara certuri de ex "de ce nu te-ai informat inainte" sau alte prostii.Sunt constienta de ce fac si am nevoie de parerea voastra despre situatia asta!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabilitatea ca in urma unui : '' accidentel prin care s-a atins pentru o secunda capul penisului de vaginul meu'' sa existe posibilitatea de a se forma o sarcina, este mult mai mica chiar si de nesansa de a fi lovita in cap de un meteorit. Testul de sarcina al carui rezultat sa fie corect in proportie de peste 98% poate fi facut dupa data de 3 Septembrie, bineinteles ca doar in cazul in care pana atunci nu va porni sangerarea menstruala. Sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E imposibil sa ai ceva daca doar si-a atins capul de jucaria ta si nu a ejaculat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Sunt constienta de ce fac si am nevoie de parerea voastra despre situatia asta!" - Rationament contradictoriu. laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Parerea mea e ca nu! Insa daca tu, pe cale de consecinta, ti-ai asumat aceste lucruri este bine. Uneori e mai bine sa nu le asumi. Dar, din ce cunosc eu, nu ar trebui sa ai nicio problema.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

.Probabil greata a fost ca ai mancat ceva ce nu ti-a picat bine! Insarcinata nu ai cum sa fi decat daca ati avut contact sexual neprotejat si a terminat in tine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează