|

Bună tuturor! Am avut mai multe contacte sexuale neprotejate fără terminare în vagin. Nu începeți sa ma judecați ca nu folosesc prezervative, e fix alegerea noastră (a mea și a iubitului meu). Ideea e ca ultimul ciclu menstrual a fost pe 23 august, 4 zile, după o așteptare de 45 de zile. Am un ciclu menstrual foarte neregulat. Întrebarea e când sunt în perioada fertila? Și dacă nu a ejaculat în mine, dar s-a șters și după a continuat, cam cât la suta sunt șanse sa rămân însărcinată?

Mulțumesc de răspuns kiss

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă ai ciclu neregulat nu se poate determina perioada fertilă. totuși dacă are peste 30 de zile poți face încă vreo 5 zile după ce se termină sângerarea, până în ziua să zic 7-8 de ciclu, maxim 9

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Avand un ciclu neregulat, este imposibil sa poti calcula/ estima perioada fertila, sau urmatorul ciclu menstrual.

Daca nu doriti sa folositi prezervativ, ar trebui sa mergeti la medic, sa aflati de alte masuri de protectie impotriva unei sarcini, care v-ar convenii sau s-ar potrivi tie/voua, de la anticonceptionale pastile, la implanuri in brat precum Implanon sau sterilet local, ori chiar vasectomie, care-i o procedura reversibila pentru barbat.
In orice caz, toate, dar absolut toate anticonceptionalele contin hormoni chimici, care mai devreme sau mai tarziu iti produc: fibroame, chisturi, noduli si chiar cancere (uterine sau mamare).

In ce priveste procedura de ejaculare afara si apoi continuarea partidei sexuale, in situatia aceea, exista deja sperma pe teava, care se scurge involuntar in vagin imediat cum penisul este reintrodus, si evident ca se poate produce o sarcina, cu conditia ca tu sa fii in perioada fertila.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ultima MENSTRUATIE s-a produs dupa un CICLU MENSTRUAL care a avut lungimea de 45 de zile. O asemenea forma de exprimare reprezinta formularea corecta a intrebarii postate.
Fiindca ai afirmat si precizat faptul ca : ''Am un ciclu menstrual foarte neregulat. Întrebarea e când sunt în perioada fertila? '' trebuie sa afli informatia corecta pentru a sti/cunoaste pe viitor, ca este CU TOTUL IMPOSIBIL sa se poata stabili ziua in care se produce OVULATIA si pe baza acelei zile sa se reuseasca sa fie determinate cele 5-6 zile care apartin si formeaza PERIOADA FERTILA.
Iar in legatura cu ultima parte a intrebarii tale : ''Și dacă nu a ejaculat în mine, dar s-a șters și după a continuat, cam cât la suta sunt șanse sa rămân însărcinată?'' NU se poate formula si oferi un raspuns obiectiv care sa fie cert, precis si corect fiindca sarcina se poate forma numai in cazul in care sperma ajunge in vagin in una sau in toate cele 4-5 zile ale perioadei fertile si acest lucru in cazul tau este imposibil sa-l determini. Insa ceea ce trebuie sa stii foarte precis, este aceea ca in timpul celui de al 2-lea act sexual care este intretinut imediat dupa ejaculare, se scurge suficient de multa sperma din cantitatea ramasa in uretra penisului in vagin incat sa se poata forma sarcina in cazul in care barbatul NU urineaza ci doar se spala si sterge dupa ejaculare.
Bineinteles ca posibilitatea sa se formeze sarcinii apare doar in cazul in care sexul este intretinut in zilele perioadei fertile.
Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt sanse mici dar exista, datorita lichidului pre ejeculat cel il secreta penisul pentru lubrifiere.
Acum depinde de cel de sus cat de norocosi aunteti sau nu. Have fun

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

75% sanse laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E destul de greu sa îți calculezi perioada fertila avdn în vedere ca ai un ciclu neregulat, de obicei în perioada aia ai dureri asemănătoare cu cele menstruale dar la o intensitate mai mica, de asemenea poți sa fii atenta și la mucusul cervical și îți vei da seama. Cauta pe net cum trebuie sa fie în acea perioada. Șansele sa ramai însărcinată cred ca sunt minime.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da esti insarcinata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează