In primul rand, nu lua vina asupra ta, pentru ca intr-o relatie sunteti doi, sunteti amandoi la fel de vinovati.dar din punctul meu de vedere nu e niciunul vinovat. Pur si simplu aveti o relatie de foarte mult timp iar in timp, anumite probleme nerezolvate l-au afectat. Tu spre exemplu, din ce spui aici, te gandesti foarte mult la ce spun altii. El te iubeste, sunt convins de asta, nu ai motive sa te indoiesti sau sa crezi ca are pe alta cum zice cineva pe aici.
Problema e ca el psihic nu este bine, ceva l-a afectat. eu nu stiu ce a fost in relatia voastra, tu trebuie sa iti dai seama.
Ce iti recomand este sa nu il bati la cap foarte mult dar sa incerci sa aduci lucruri noi in relatie..sa schimbi putin rutina. In cazul unei relatii lungi, rutina e cel mai mare inamic...
Schimba ceva, lupta pentru relatia ta! Si nu te gandi la ce cred altii, sa fie sanatosi, fiecare cu familia lui! Lupta pentru tine, pentru el, pentru voi! Daca rupi putin rutina o sa fie bine!
Ps: Baiatul asta chiar te iubeste, apreciaza ca ti-a zis lucrurile astea. el nu se simte bine, are nevoie de ajutorul si sustinerea ta!
Esti prea obsedata de ce cred oamenii din jurul tau.
Nu toata lumea vrea sa faca nunta si chestii de genul, dar asta nu inseamna ca nu isi iubesc partenerul.
Poti sa traiesti cu persoana iubita si fara un contract legal sau "binecuvantarea preotului".
Iubitul tau ti-a explicat clar ce isi doreste, iar tu vrei chestii diferite. Ori ajungeti la o cale de mijloc, ori va despartiti. Nu il poti obliga sa faca chestiile astea, si nici el nu te poate obliga
Daca aveti acest tip de mentalitate este mai mult decat ciudat ca fuge de casnicie. Ceva e in neregula rau. Posibil sa tina la tine ca e normal dupa 7 ani dar de iubit...eu personal nu cred ca te mai iubeste atat de mult incat sa se vada cu tine pentru tot restul vietii lui.
Salut!
Draga mea, te agati de ceva ce este doar in capul tau.Cam visezi cai verzi pe pereti.
Ti-o spun sigur si din proprie experienta,mai sunt barbati pe lumea asta. Unii iti vor frange inima, altii te vor trata ca pe o regina.
De ce esti asa setata? Vai, copii, casa. Zici ca lumea se sfarseste daca nu ai chestiile astea.
Intr-adevar, este mai usor sa platesti un credit in 2.Este mai usor sa fie 2 parinti, nu 1.
Comunicarea este cheia in orice relatie.
Discutati voi 2 si atat.Asculta si ce spune el, dar si el sa asculte ce spui tu.
Si daca nu ajungeti la un numitor comun? Daca nu va mai leaga nimic? De ce sa suferi?
Dupa jos, vine si sus.Nu te ruga de un barbat sa te iubeasca. Iubirea vine din suflet, neconditionat, nu milogit.