"etapa cu pastila".
Fa in asa fel incat sa fie singura data cand iei pastila de a doua zi. Este o bomba hormonala care iti da organismul peste cap, dupa cum ai vazut si tu.
Inainte sa iei orice pastila, trebuie sa citesti prospectul.
E clar ca n-ai citit:
Reacţii adverse frecvente:
greaţă, durere sau disconfort abdominal (de stomac), vărsături
menstruaţie dureroasă, durere pelviană, sensibilitate a sânilor
dureri de cap, ameţeli, modificări ale dispoziţiei
dureri musculare, durere de spate, oboseală
https://www.hra-pharma.com/PIL/RO/#sect4
Nu strica sa mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Bună! Am citit prospectul și înainte și după, dar nu știu dacă este normal atâtea zile după administrarea ei, pentru ca până la următoarea menstruatie mai am câteva zile până vine.
Indiferent care e rezultatul, bucura-te de el. Daca nu ai ramas insarcinata, bucura-te ca ti-a mers planul, dar daca ai ramas, tot bucura-te, ca o sa aiba copilul tau fratior / surioara hahaha. Sa nu avortezi ca e un lucru inuman si groaznic
Bună! Nu mă gândeam la acest lucru să avortez, din contră este bine venit, dar aș fi vrut să știu dacă această pastila are efect sau trebuie să consult un medic. Pentru ca pentru mine e ceva nou etapa asta cu pastila și nici nu știu la ce să mă aștept.
îți dai seama ca nici ca o voi mai folosi în viața asta, nu am crezut în viața mea ca o să aibă așa efecte horor.
"etapa cu pastila".
Fa in asa fel incat sa fie singura data cand iei pastila de a doua zi. Este o bomba hormonala care iti da organismul peste cap, dupa cum ai vazut si tu.