| shurubeluuuu a întrebat:

Bună tuturor! Am o relație de aproximativ 6 luni cu o tipă mai mică cu 1 an, ne-am cunoscut la muncă și de 2 luni si jumătate stăm împreună! Eu sunt din Sibiu, ea din Timiș si stăm în București cu munca! Ne întelegem foarte bine!
Anul trecut, prin august, ea împreună cu o prietena de-a sa si inca cativa au rezervat o vacanță de 5 zile in Grecia pentru anul acesta. A venit timpul sa plece, mai precis pe data de 20 luna acesta va pleca si ma simt ciudat, adică e ciudat totul, e ciudată ideea! Nu stiu cum sa iau toata treaba asta! Tin enorm la ea, dar totusi, aproape o săptămână si la atâta distantă sad i-am propus sa renunte si sa mergem impreuna la mare, la noi in tara.A spus că deja a dat avansul atunci si ca pierde banii! Ce sa fac? Ma simt foarte aiurea de câteva zile..ma macină atatea gânduri! Nu-i cunosc prietenii cu care va merge in vacanta! Multumesc!

Răspuns Apreciat de Editori
| AnjaAHUI a răspuns:

Bună!

În primul rând trebuie să înțelegi că înainte ca voi să vă cunoașteți ea și-a făcut anumite planuri. Bineînțeles că pe atunci nu știa că tu o să apari în viața ei, motiv pentru care a ales să plece cu prietenii ei. Până aici totul este în regulă. Nu mi se pare potrivit să se retragă, din moment ce a dat deja avansul și a plănuit vacanța de mai de mult timp.

În al doilea rând, stați separați 5 zile. Nu este un timp atât de lung. Eu am avut o relație la distanță timp de 5 luni, din cauză că am studiat un semestru în străinătate. Această perioadă nu a făcut decât să întărească relația noastră și să ne ajute să trecem peste anumite neînțelegeri. 5 zile departe unul de celălalt poate fi un mic test pentru viitor. Nu o să fiți mereu împreună, la un moment dat poate unul din voi va pleca undeva în interes de serviciu, iar celălalt va sta acasă. Vacanța aceasta de 5 zile poate fi un experiment pentru voi. Puteți vedea cum vă descurcați în astfel de situații.

În al treilea rând este normal să ai emoții. Iubita ta pleacă fără tine, dar străduiește-te să nu o agasezi prea mult cu asta. Se va simți prost și chiar dacă se va duce va sta cu gândul la discuțiile de acasă, va fi îngrijorată și probabil nu se va distra. Dă-i șansa să se relaxeze puțin, și nu te necăji degeaba. Este iubita ta și chiar dacă pleacă 5 zile în vacanță se va întoarce la tine și veți fi iar împreună.

În al patrulea rând dacă chiar nu poți să treci peste asta, oferă-te să îi returnezi tu banii de avans și fă alte planuri cu ea. Nu știu cât de fericită va fi, dar poți transforma cu siguranță concediul ei în ceva de vis.

Baftă multă și să auzim de bine!

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E doar o saptamana lol. Termina cu posesivitatea asta ca o sa strici toata relatie. O sa ajunga sa se simta ingradita de tine, sa aiba impresia ca nu poate face nimic din cauza ta, sa se simta sufocata si in final s arenunte la tine. A dat banii deja, las-o in pace sa plece, sa piarda banii si o sansa sa stea cu prietenii tai ca nu-ti convine tie sa stai o saptamana fara ea? frate, stati in aceeasi casa, va vedeti non-stop, mai respirati si voi, mai stati si separati, ca in ritmu asta de non-stop bot in bot peste ceva timp n-o sa va mai suportati

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă stați deja împreună ar fi fost mai potrivt să vă programați concediul împreună. Dar astfel relația este pusă la încercare. Dacă rezistă și ea se întoarce înapoi la tine.

| Andreeush a răspuns:

Dacă te iubește îți va fi fidelă.
Încearcă să ai încredere în ea.

| YourKitty10 a răspuns:

De ce nu te duci cu ea in Grecia?

| mastadont a răspuns:

Eu zic să ai încredere că totul va fi bine. Dacă te iubește atunci nu o să calce în străchini și totul o să fie ok. Iar sexul o să fie beton în prima zi în care o să vă reîntâlniți. big grin

| MPersephone a răspuns:

Relatia nu presupune dependenta. O saptamana? Asta e greu pentru tine? Eu am avut relatie la distanta si nu eram atat de disperata. Daca nu va pleca acum in vacanta, oricum vor fi momente in care unul va fi ocupat pe mai mult timp, urgente pot apara oricand. Si ce vei face atunci?