anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor. Vreau sa va spun ca am in scoala doua profesoare de romana dintre care cu una facem romana si cu cealalta nu.Acum cateva zile am a inceput sa imi placa de cealalta profesoara cu care nu facem si acum m-am indragostit de ea. Ce sa fac?

8 răspunsuri:
| PiTik0t a răspuns:

Orice elev se intragosteste de o profa love struck crede-ma dar o sa iti treaca curand happy:X iti zici sigur love struck ca si la mine s-a intamplat :X

| alex18 a răspuns:

In primul rand cati ani ai?
Cum te.ai indragostit?

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Esti baiat sau fata?big grin laughing

| Hmmmm a răspuns:

Floom daca ar fi fata si s-ar indragosti d profa d romana ar avea o problema mult mai grava decat faptul ca s-a indragostit d profalaughing
si acu ca sa iti raspund la intrebare...nu poti sa faci nimic. o sa o admiri un timp dupa care va aparea o fata d varsta ta care te va face sa uiti profa d romana. orice elev pateste asa ceva... dar sa privim si partea buna a lucrurilor:vei invata mai bine la romana deoarece vei dori sa te observe profatongue

| 334499 a răspuns:

Ai sanse mari sa nu te bage in seama oricat te-ai strofoca tu...asta daca e fata desteaptahee hee

| xxxkarlyxxx a răspuns:

Pooi sa ma gandesc... uh cati ani ai? da' ea? daca chiar iti place de ea invata mai bine la romana si dupa ceva timp invit-o in oras la o pizza big grin... stii acum fa cum vrei eu numa ti-am zis tongue

| fabiola a răspuns:

Nu-ti face probleme, e dragoste platonica!

| Miяu a răspuns:

Hmmm depinde si cati ani ai.
Nu cred ca e dragoste, mai mult simpatizare