Nu! Si nu se pune problema de ceea ce zici tu ci de faptul ca nu il ajut cu nimic asa.
El singur trebuie sa isi dea seama ca e in stare sa isi faca o prietena, el singur trebuie sa isi faca(,)curaj sa abordeze o fata si sa invete despre o relatie.
Nu o sa fie mereu cineva sa il impinga de la spate, trebuie sa invete sa se descurce, si nu isi capata incredere daca sta cu o fata de ochii lumii
Bineinteles, sprijinul meu l-ar avea oricand pentru a-mi cere un sfat
Lasa tocilaru in legea lui si vezi-ti de viata ta. politetea sau mila nu au ce cauta in formarea unei relatii sau intretinerea ei. e vorba de dragoste.
Categoric NU! In dragoste nu se fac compromisuri!
Am facut ceva similar in facultate si el a inceput sa se topeasca si mai mult dupa mine. Intr-o zi in parc, la plimbare a incercat sa ma sarute si eu l-am plesnit (a fost un gest din reflex).
Pai ...cam greu...in situatia in care ai esti u am fost si eu; m-am bagat cu tipul tocilar si am stat cam 1 saptamana jumatate cu el si apoi i-am dat papupicii!
si apoi m-am bagat cu tipul de care imi placea :*
adica acum poate in cazul u tipul tocilar este frumusel poate e altfel nu stiu depide:*
Mai bine l-ai erfuza! Ce folos o sa aiba el daca tu accepti sa fii prietena lui, si dupa 1-3 saptamini ii dai papuci pentru ca nu iti place sau ca prosta nu-l iubesti cu adevarat! O sa sufere mai mult decit tine si in plus colegii lui isi va batea joc de el! Si tu vei suferi in acelasi timp!
Dar pe de alta parte: incearca sal cunosti cu adevarat, aparantele intotdeauna inseala ochii! Incearca sa amini tot intrebarea cu prieteniea...si fii doar o simpla prietena, afla denspre el mai mult, poate iti va parea ceva mai atragator decit baiatul acela de care iti place foarte tare!
Oneori privim si ne indragostim doar de frumusetea de pe afara si peste putin timp regretam ca neam indragostit de el, cind el defat este un nesuferit!
incearca sa decizi cu inima si nu cu ochii!
Fa si tu o fapta buna ca vine anul nou, fii mai buna si incearca cu tocilarul. Poate vei descoperi o persoana diferita de ce stiai tu.Numai bine!
Buna!
Eu as spune sa-l refuzi politicos, este oarecum egoist daca iti cere asta, parerea mea.Relatiile " de politete" nu duc la nimic bun. Il poti ajuta si in alte feluri, sa-si faca o prietena pe bune.
Trebuie sa te gandesti si la tine nu?
Sper ca te-am ajutat!
Eu nu stiu ce sa-ti spun dar ca nu trebuie sa fie nici urat de sa-ti fie rusine sa iesi cu el pe strada. depinde' tu alegi caracteru aici si asta e f. bine putini oamenii prefera caracteru. alti prefera mai mult aspectul fizic. eu nu stiu ce ` sa-ti spun daca si tu simti. cine stie.